GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Biden ugostio Eltona Johna

Biden ugostio Eltona Johna
BIJELA KUĆA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.09.2022 / 09:17
Autor: SEEbiz / H
WASHINGTON - Američki predsjednik Joe Biden, prva dama Jill Biden i oko 2000 obožavatelja u petak su u na južnom travnjaku Bijele kuće uživali u nastupu glazbene legende i aktivista Eltona Johna, koji je trenutno na dugoj oproštajnoj turneji po Sjedinjenim Državama.

Britanska superzvijezda je pod otvorenim nebom uz glasovirsku pratnju izvela hitove kao što su "Rocketman", "Your Song" i "Tiny Dancer", što je u jednom trenutku Bidena i rasplakalo.

"Kao i brojni drugi Amerikanci, naša obitelj voli njegovu glazbu", rekao je Biden predstavljajući pjevača.

"Može se reći da je glazba Eltona Johna promijenila naše živote", dodao je.

John, koji je odbio nastupiti na inauguraciji bivšeg predsjednika Donalda Trumpa, pristao je nastupiti za Bidene. On je jedna od nekolicine slavnih zvijezda koje su se nakon više godina izbivanja vratile u Bijelu kuću.

Njegov nastup bio je dio proslave u čast ljudima koje je Bijela kuća nazvala svakodnevnim herojima: medicinskim sestrama, djelatnicima hitne pomoći, učiteljima, LGBTQ+ zagovornicima i aktivistima.

John je kazao da je nastup u Bijeloj kući "šlag na torti" karijere tijekom koje je dobio priliku nastupiti u prekrasnim dvoranama diljem svijeta. U stankama između pjesama govorio je o svojoj borbi protiv HIV-a/AIDS-a i pohvalio bivšeg predsjednika Georgea W. Busha, republikanca, za napore koje je uložio u borbu protiv AIDS-a u Africi putem Programa hitnog plana predsjednika SAD-a za pomoć od AIDS-a (PEPFAR).

Tagovi: Joe Biden, Elton John, Bijela kuća
PROČITAJ I OVO
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
Preminuo Roberto Cavalli
IN MEMORIAM
Preminuo Roberto Cavalli
MILANO - Slavni talijanski modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je danas u 83. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE