GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bjelogrliću određeno zadržavanje, Tužilaštvo ne otkriva zašto

Bjelogrliću određeno zadržavanje, Tužilaštvo ne otkriva zašto
PRITVOR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.08.2021 / 19:16
Autor: SEEbiz / NOVA.rs
NIŠ - Osnovno javno tužilaštvo u Nišu ne želi da saopšti razloge zbog kojih je glumcu Draganu Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati, to jest koje su zakonske okolnosti za tu meru, nakon što je sinoć oko četiri sata napao reditelja Predraga Antonijevića.

„Po nalogu našeg tužilaštva, osumnjičenom je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati. Tužilaštvo neće saopštavati više informacija dok Bjelogrlić sutra ne bude došao na saslušanje. Takvo je pravilo. Kada bude saslušan, nakon toga ćemo u zavisnosti od procene da vidimo na dalje šta će biti i koje će mere biti. Rešenje o zadržavanju je uručeno i u njemu se nalazi obrazloženje, koje je dobio i njegov pravni zastupnik, kao i on. U toku je predistražni postupak, pa kada bude saslušan, počeće sa krivičnim postupkom. Tužilac sarađuje kao i uvek sa policijom i to su njihove procene“, kažu iz Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

Ranije danas, objavili smo da je Bjelogrliću određeno zadržavanje do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, ali razlozi zbog kojih su određeni, nisu saopšteni.

Podsećanja radi, Bjelogrlić je sinoć oko 4 sata u hotelu „Ambasador“ u Nišu napao Antonijevića. Kako se može videti na video snimku, Antonijević je sedeo kada mu je Bjelogrlić prišao i udario ga pesnicom u lice. Reditelj je pokušao nogama da se odbrani, ali je Bjelogrlić nastavio da nasrće i udario ga je još nekoliko puta u glavu. Sve to pokušao je da spreči pisac Vladimir Kecmanović, koji je sedeo sa rediteljem Antonijevićem za stolom i producent Maksa Ćatović. Bjelogrliću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će sutra biti saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

Tagovi: Dragan Bjelogrlić, Predrag Antonijević
PROČITAJ I OVO
Mladi umjetnici svojim radovima zauzeli poslovne prostore diljem Zagreba
SALON MLADIH
Mladi umjetnici svojim radovima zauzeli poslovne prostore diljem Zagreba
ZAGREB - Izložbeni program 37. salona mladih u Zagrebu nastavlja se malim festivalom suvremene umjetnosti u poslovnim prostorima – Takeover kojeg organizira Hrvatsko društvo likovnih umjetnika, u okviru EU projekta CreART 3.0.
Goran Marković odselio u Trst
UMETNIK I POLITIKA
Goran Marković odselio u Trst
BEOGRAD - Jedan od najvećih srpskih umetnika i intelektualaca Goran Marković već neko vreme živi u Trstu, popularnom italijanskom gradu na Jadranskom moru.
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
BOGATSTVO
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
LONDON - Paul McCartney, koji je svoju glazbenu karijeru započeo s Beatlesima, postao je prvi britanski glazbenik koji je postao milijarder, prema listi bogataša Sunday Timesa.
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu
NAPAD
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu

NEW YORK - Holivudska zvijezda Steve Buscemi prošlog je tjedna u srijedu šetao ulicama New Yorka kada ga je prolaznik iznenada udario šakom u lice.

Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
JAZZ
Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
ČAKOVEC - To se doista i dogodilo – u fantastičnoj atmosferi, u prepunoj dvorani Centra za kulturu u Čakovcu - glazbena ikona, veliki američki trubač Chris Botti održao je koncert o kojem će se još danima govoriti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE