GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bob Saget pronađen mrtav

Bob Saget pronađen mrtav
TRAGEDIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.01.2022 / 08:03
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Bob Saget, glumac i komičar najpoznatiji kao veseli tata u televizijskom sitcomu "Puna kuća", pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Orlandu, Florida, u 65. godini, objavile su lokalne vlasti u ponedjeljak.

Uzrok Sagetove smrti je nejasan. Hitna pomoć pronašla je glumca u nedjelju poslijepodne u sobi u Ritz-Carltonu u Orlandu i proglasila ga mrtvim na mjestu događaja, priopćio je ured šerifa okruga Orange, dodavši kako nisu pronađeni znakovi zlouporabe ili upotrebe droga.

Saget je upravo započeo turneju kao stand-up komičar i nastupio u blizini Jacksonvillea na Floridi u subotu navečer. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu osvrnuo se na "stvarno lijepu publiku" i "puno pozitive".

"Nisam imao pojma da sam večeras radio dva sata. Vratio sam se u komediju kao kad sam imao 26 godina. Pretpostavljam da pronalazim svoj novi glas i volim svaki trenutak”, napisao je.

Saget je od 1987. do 1995. glumio oca udovca Dannyja Tannera u filmu "Puna kuća", te u nastavku "Punija kuća" od 2016. do 2020.

U emisiji je Tanner dijelio svoj dom sa svoje tri kćeri, šogorom i najboljim prijateljem.

Glumac je također vodio emisiju "America's Funniest Home Videos" od 1989. do 1997. godine.

Tagovi: Bob Saget, Puna kuća
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE