" />
"> Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući | SEEbiz.eu

Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući

Bračna terapija 30. listopada premijerno u Ludoj kući
PREMIJERA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.10.2020 / 17:18
Autor: SEEbiz / H

ZAGREB - Kazalište Luda kuća kao svoju sljedeću premijeru najavljuje, u petak 30. listopada, predstavu "Bračna terapija" prema tekstu austrijskog pisca Daniela Glattauera, u režiji i adaptaciji Tanje Ribič.

Kako se ističe u najavi, nastala prema tekstu "Die Wunderubüng" koji je oduševio kazališnu publiku širom svijeta na četrdesetak različitih jezika, "Bračna terapija" je predstava u kojoj se možemo nasmijati sebi, svom partneru, ili jednostavno saznati sve što smo uvijek htjeli znati o svojem braku, a nismo imali hrabrosti pitati.

"Svjedoci smo rata bračnih veterana koji ne biraju sredstva kada je u pitanju borba za istinu, koja nije samo jedna. Jasno je samo to da postoje dva pola koja se teško razumiju, ali beskrajno privlače. Dvije jureće planete koje terapeut pokušava postaviti u istu orbitu. Terapija još nikada nije bila tako luda i zabavna, no … je li i učinkovita? Vrijedi provjeriti", stoji u najavi.

Adaptaciju teksta i režiju predstave potpisuje slovenska redateljica i glumica Tanja Ribič, koja će se naći i u jednoj od uloga, dok ostali dio glumačke ekipe čine Vedran Mlikota i Saša Buneta/Janko Popović Volarić.

Tagovi: Bračna terapija, Luda kuća, Vedran Mlikota, Tanja Ribič, Janko Popović Volarić
PROČITAJ I OVO
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
Preminuo Roberto Cavalli
IN MEMORIAM
Preminuo Roberto Cavalli
MILANO - Slavni talijanski modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je danas u 83. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE