GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cage ne želi gledati svoj film koji je snimio u Hrvatskoj

Cage ne želi gledati svoj film koji je snimio u Hrvatskoj
ULOGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.03.2022 / 08:05
Autor: SEEbiz / Dnevnik
LJUBLJANA - Nicolas Cage, koji iza sebe ima dobru filmsku godinu, promovira svoj najnoviji film Nepodnošljiva težina masivnog talenta koji u kina stiže krajem travnja. U njemu glumi zvijezda koja igra u sve lošijim filmovima, a zove se Nick Cage.

Dakle, igra samog sebe. Film je sniman u Dubrovniku, a kritičari su oduševljeni. Nicolas Cage, koji je također glumio u hvaljenom filmu Svinja nakon niza filmskih debakla prošle godine, smatra se jednom od njegovih najboljih uloga.

U filmu Cage glumi glumca čija karijera ne uspijeva izaći iz financijskih problema, te prihvaća ponudu da za honorar od milijun dolara dođe na rođendan bogate obožavateljice. Kako njegov odmor postaje kriminalno kompliciran, mora glumiti najlegendarnije junake iz svojih filmova kako bi se spasio.

Akcijska komedija snimana je 2020. godine, uglavnom na jugu Hrvatske, primjerice u Vili Šeherezada, u Konavlima i Cavtatu. Neke od lokacija mogu se vidjeti i u traileru za film, koji Cage sam ne bi trebao vidjeti.

“Nikad neću gledati ovaj film. Kažu da je dobar. Pogledao ga je moj menadžer Mike Nilon, koji je također producent. Bio je jako sretan. Kažu mi da se to sviđa i publici. Ali jednostavno smatram da je previše ludo ići u kino i gledati sebe kako glumim vrlo neurotičnu verziju sebe, punu tjeskobe. Redatelj Tom Gormican me stalno gurao u tom smjeru. Rekao sam mu da to zapravo nisam ja”, objasnio je svoju odluku.

Tagovi: Nicolas Cage, Tom Gormican, Konavle, Cavtat
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE