GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Chris Noth uklonjen iz finala serije zbog optužbi za seksualno zlostavljanje

Chris Noth uklonjen iz finala serije zbog optužbi za seksualno zlostavljanje
POSLJEDICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.01.2022 / 10:58
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Glumac Chris Noth uklonjen je iz finala HBO Maxova nastavka serije "Seks i grad", pod nazivom "I tek tako" zbog optužbi za seksualno zlostavljanje, piše Variety.

Faca, lik koji utjelovljuje Noth, navodno se trebao ponovno spojiti s Carrie u posljednjoj epizodi koja se trebala emitirati 3. veljače, no nakon što se suočio s optužbama za seksualne napade, njegove su scene uklonjene.

Nothov je lik uklonjen već u prvoj epizodi serije "I tek tako" nakon što je doživio srčani udar dok je vježbao na Pelotonu.

Variety piše da se glumac trebao pojaviti u finalnoj epizodi u fantastičnoj sceni u kojoj se Carrie ponovno susreće s Facom na pariškome mostu Pont des Arts gdje je željela prosuti njegov pepeo.

Scena je navodno trebala prikazati kako se Carrie konačno pomirila sa smrću svojega supruga i u njoj se trebao pojaviti i Noth, a snimana je na pariškome mostu.

Naime, Carrie i Faca su ondje prethodno fotografirani dok su snimali spomenute scene, no kreativni tim serije odlučio je da snimak nije dovoljno narativno značajan da bi se uključio u priču.

Gledatelji su u prvoj epizodi vidjeli kako Faca umire od srčanog udara, a tjedan dana kasnije u intervjuu za Vogue glumac je najavio povratak svojeg lika u seriju.

Nekoliko se žena javilo proteklih tjedana s optužbama po kojima ih je Noth seksualno uznemiravao. Glumac je u prosincu opovrgnuo optužbe kazavši da su lažne.

"Ove su priče mogle biti otprije 30 godina ili otprije 30 dana, ali ne uvijek znači ne, a to je granica koju nisam prešao. Susreti su bili sporazumni. Teško je ne dovesti u pitanje vrijeme izlaska ovih priča. Ne znam sa sigurnošću zašto se sada pojavljuju, ali ovo sigurno znam - nisam napao te žene", rekao je Noth.

No nedugo nakon optužbi CBS je Nothu otkazao angažman u kriminalističkoj seriji "The Equalizer".

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis objavile su zajedničku izjavu u kojoj izražavaju tugu zbog optužbi protiv Notha te su pružile potporu ženama koje su ga optužile.

Tagovi: Chris Noth, Seks i grad, Sarah Jessica Parker
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE