GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Cijeli zbor riječkog kazališta u izolaciji, tri osobe zaražene

Cijeli zbor riječkog kazališta u izolaciji, tri osobe zaražene
KORONA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 16:53
Autor: SEEbiz / Novi list
RIJEKA - Iz riječkog HNK "Ivana pl. Zajca" došla je obavijest sa imaju tri slučaja zaraze koronom.

- Oboljeli od Covida-19 su iz Opernog zbora zbog čega su sve njegove članice i članovi, prema odluci epidemiologa, upućeni u samoizolaciju. Zbog toga, nažalost, u naredna dva tjedna nećemo biti u mogućnosti izvesti planiranu premijeru te reprize opere Carmen, kao ni Mozartov Requiem, priopćili su iz HNK “Ivana pl. Zajca”.

- Kako bismo izbjegli da se naše gledateljice i gledatelji drugih programa osjećaju nelagodno u Kazalištu, uprava HNK “Ivana pl. Zajca” je procijenila da je u ovoj situaciji najodgovornije i najkorektnije odgoditi i druge predstave koje su bile na repertoaru u ovome tjednu (Il vangelo del nemico 21.10., Plamteća voda od 22. i 23. 10. ) te ih izvesti naknadno, u što skorije vrijeme. Dramski i baletni kazališni ansambli nastavljaju s radom i pripremama novih kazališnih programa za studeni i prosinac, dodaju iz riječkog kazališta.

- O nastavku programa sljedećeg tjedna i mogućim promjenama uskoro ćemo informirati javnost. Vidimo se uskoro ponovno u riječkom HNK. Sezona naslovljena “Opstanak” tek je započela. Našim kolegicama i kolegama, kao i svima drugima pogođenima epidemijom, želimo što brže ozdravljenje i oporavak, navodi se u priopćenju.

Tagovi: HNK Ivana pl. Zajca, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE