GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Clooney i Pitt ponovo u istom filmu

Clooney i Pitt ponovo u istom filmu
MEGA PROJEKT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.09.2021 / 18:15
Autor: SEEbiz / tportal
LOS ANGELES - Najveće holivudske zvijezde, Brada Pitta i Georgea Clooneyja, prvi put nakon franšize 'Oceanovih 11' i crne komedije iz 2008. braće Coen 'Spaliti nakon čitanja', gledat ćemo u istom filmu.

Zbog najave filmskog projekta s megazvijezdama Hollywood je zahvatio jedan od najvećih ratova ove godine.

Najveća filmska studija i streaming servisi natječu se za prava na film koji je trenutno vruća roba na filmskom tržištu. Zajednički projekt izazvao je zanimanje gomile potencijalnih kupaca uključujući Lionsgate, Apple, Sony, Netflix, Universal, Amazon, Annapurnu i Warner Bros, a tko ponudi najviše novca i kreativne slobode zadovoljno će trljati ruke, piše tportal.

Nije čudo da svi žele ovaj projekt pod svojom kapom jer u igri su holivudski teškaši koji jamče ludo dobru zaradu na kino blagajnama i/ili najgledaniji film na streaming servisu. Osim Georgea Clooneyja i Brada Pitta u glavnim ulogama, u paketu stiže i Jon Watts koji će će napisati, režirati i producirati triler, piše The Hollywood Reporter.

O filmu se pak jako malo zna. Poznato je tek da priča, koja se uglavnom drži u tajnosti, prati dva vuka samotnjaka, koji su dobili isti posao.

Clooney i Pitt, dva najprepoznatljivija filmska imena ujedno su i najbolji prijatelji, a posljednji su put zajedno glumili na filmskoj franšizi 'Oceanovih 11' i 2008. u filmu braće Coen 'Spaliti nakon čitanja' (Burn After Reading).

Nagađa se da bi svaki od njih mogao zaraditi preko 20 milijuna dolara, a dobro će proći i redatelj Watts, koji je režirao posljednja tri filma o Spider-Manu, drugi nastavak koji je imao premijeru 2019. zaradio je 1.1 milijardu dolara, a treći nastavak u kina stiže u prosincu ove godine. Watts je miljenik studija Marvel Studios, a režirat će i novu 'Fantastičnu četvorku'.y<

Tagovi: George Clooney, Brad Pitt, Lionsgate, Apple, Sony, Netflix, Universal, Amazon
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE