GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Daniel Craig: Bond nije plakao, ja jesam

Daniel Craig: Bond nije plakao, ja jesam
BOND
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.09.2021 / 10:29
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Kina širom svijeta pripremaju se za dolazak obožavatelja Jamesa Bonda na dugoočekivani film "Za smrt nema vremena", a Daniel Craig priznaje da su ga obuzele emocije posljednjeg dana snimanja.

"Padala je kiša. U studiju Pinewood, cijela je ekipa pljeskala. Bilo je vrlo dojmljivo - kao antiklimaks. To je gotovo 16 godina mog života", rekao je Craig za njemački list Bild uoči londonske premijere njegova petoga i posljednjeg filma o Jamesu Bondu.

"James Bond nije plakao, ja jesam", rekao je 53-godišnji glumac kojem je ovo peti i posljednji film o tajnom agentu 007.

Novi film o Bondu, koji je zbog pandemije više puta odgađan, svjetsku je premijeru proslavio u utorak u Londonu, a tijekom tjedna počinje se prikazivati u kinima.

Craig kaže da je bio "stvarno sretan", ali i tužan nakon što je film pogledao s prijateljima.

"To je moj najbolji", rekao je za Bild.

Dvadeset peti film o Jamesu Bondu prvotno je trebao biti prikazan u listopadu 2019. Međutim, zbog promjene redatelja i zatvaranja kina tijekom pandemije, datum distribucije nekoliko je puta odgađan.

Nakon četvrtke odgode, skupina obožavatelja pod nazivom Team Bond čak je pokrenula i crowdfunding kampanju da spriječi kašnjenje prikazivanja.

Pomalo ambiciozno, nastojali su prikupiti nekoliko stotina milijuna funti u donacijama kako bi otkupili prava na akcijski triler i film prenijeli na televiziju prije Božića 2020. godine.

No, Craig kaže da bi streaming filma bila "katastrofa".

Bondov film je "epski" događaj koji zahtijeva odgovarajuću proslavu u kinu, rekao je za Bild.

Nakon što je završio s Bondom, Craig želi početi treći čin svog života, ali nipošto neće prekinuti filmsku karijeru.

Što se tiče toga tko će ga naslijediti kao Bonda, rekao je da ne zna.

Iako to više nije njegov posao, priznao je Craig, rekao je da bi sljedeći glumac morao ponovno 'izumiti' Bonda.

Svjetskoj premijeri u londonskom Royal Albert Hallu prisustvovali su glavni glumac, druge zvijezde filma, brojni slavni i članovi britanske kraljevske obitelji.

Tagovi: Daniel Craig, James Bond, Sean Connery, Roger Moore, Pierce Brosnan
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE