GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dva hrvatska filma među atraktivnijim kino premijerama u ožujku (VIDEO)

Dva hrvatska filma među atraktivnijim kino premijerama u ožujku (VIDEO)
U KINIMA U OŽUJKU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2023 / 17:51
Autor: Damir Demonja
ZAGREB - Za mjesec ožujak hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.

Koji sve filmovi bi se trebali naći na programu hrvatskih kina, prema podacima kontaktiranih hrvatskih distributera i kino-prikazivača, navedeni su kako slijedi, s trenutnim datumima početaka njihovih prikazivanja u ožujku.


CREED III (CREED III)
SAD, 2023.
Redatelj: Michael B. Jordan
Glumci: Michael B. Jordan, Tessa Thompson, Jonathan Majors
Žanr: drama, sportski
Trajanje: 116 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)/Warner Bros. Pictures/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.warnerbros.co.uk/movies/creed-iii

Redateljski prvijenac glumca Michaela B. Jordana koji se vraća kao Adonis Creed u trećem dijelu boksačke franšize. Nakon uspjeha u svijetu boksa, Adonis Creed napreduje u karijeri i obiteljskom životu. Kada se nakon odslužene zatvorske kazne pojavi njegov prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksačko čudo, Damian (Jonathan Majors), on će zaželjeti priliku u ringu. Sučeljavanje bivših prijatelja više je od obične tučnjave. Da „izravna“ račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku i boriti se protiv Damiana, borca koji nema što izgubiti.

U kinima od 2. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


UZIMAM, MOŽDA (MAYBE I DO)
SAD, 2023.
Redatelj: Michael Jacobs
Glumci: Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey, William H. Macy
Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 95 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Endeavor Content/Vincent Newman Entertainment/WME Entertainment/Vertical Limit/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://deadline.com/2022/05/diane-keaton-susan-sarandon-richard-gere-william-h-macy-emma-roberts-luke-bracey-maybe-i-do-cannes-market-1235017688/

Multigeneracijska romantična komedija predvođena Richardom Gereom, Oskarovkama Diane Keaton i Susan Sarandon i s Williamom H. Macyjem.

Michelle (Emma Roberts) i Allen (Luke Bracey) u svojoj vezi došli su do točke kada trebaju poduzeti slijedeći korak prema braku. Misleći da je dobra ideja pozvati roditelje da se konačno upoznaju, priprema se večera i igre počinju. Na opće iznenađenje, roditelji se već dobro poznaju, štoviše previše dobro, što dovodi do različitih, otkrivajućih i urnebesno zabavnih razmišljanja o vrijednosti braka.

U kinima od 2. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


VRISKA 6 (SCREAM VI)
SAD, 2023.
Redatelji: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Glumci: Melissa Barrera, Jasmin Savoy Brown, Jack Champion, Henry Czerny, Mason Gooding, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Devyn Nekoda, Jenna Ortega, Tony Revolori, Josh Segarra, Samara Weaving, Hayden Panettiere, Courteney Cox
Žanr: horor, misterij, triler
Trajanje: 123 minute
Budžet: 35 milijuna US$
Producentske tvrtke/Distributer: Paramount Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Nakon posljednjih ubojstava koje je počinio Ghostface, četvoro preživjelih napuštaju Woodsboro i započinju novo poglavlje života u New Yorku.

U najbrutalnijem i najkrvavijem filmu kultnog serijala, „Vrisak 6“, Melissa Barrera (Sam Carpenter), Jasmin Savoy Brown (Mindy Meeks-Martin), Mason Gooding (Chad Meeks-Martin), Jenna Ortega (Tara Carpenter), Hayden Panettiere (Kirby Reed) i Courteney Cox (Gale Weathers) vraćaju se svojim ulogama u ovoj franšizi, zajedno s Jackom Championom, Henryjem Czernyjem, Lianom Liberatoom, Dermotom Mulroneyjem, Devynom Nekodaom, Tonyjem Revoloriem, Joshom Segarraom i Samaraom Weavingom.

U kinima od 9. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


PUNIM PLUĆIMA (HIGH ON LIFE)
Hrvatska, 2022.
Redatelj: Radislav Jovanov Gonzo
Glumci: Aleksandra Naumov, Judita Franković Brdar, Rakan Rushaidat, Krešimir Mikić, Hrvoje Barišić, Dražen Pavalić, Vanda Vujanić, Tvrtko Jurić, Lada Bonacci, Domagoj Ivanković
Žanr: drama, komedija
Trajanje: 92 minute
Producentske tvrtke/Distributer: Fade In/Propeler film/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova/punim-plucima

Iznenadni događaj dovodi do ponovnog okupljanja davno raspale grupe prijatelja.

Oleg, Febra, Mišo, Danko, Zorka i Biba u mladosti su bili nerazdvojni: slobodni, spontani i neopterećeni obvezama odraslog života. Tijekom godina su se razdvojili, odselili i izgradili vlastite živote. Deset godina kasnije, stari se prijatelji ponovno okupljaju na Olegovom sprovodu. Unatoč međusobnim zamjeranjima i tajnama iz prošlosti, noć karmina postaje noć zabave i sjećanja na neka bolja vremena.

U kinima od 9. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


MARMADUKE: BUNTOVNIK NA ČETIRI NOGE (MARMADUKE)
Sinkroniziran na hrvatski
SAD, 2022.
Redatelj: Mark A. Z. Dippé
Glasovi hrvatske sinkronizacije: Radovan Ruždjak, Matko Knešaurek, Živko Anočić
Žanr: animirani, avantura, komedija
Trajanje: 88 minuta
Distributer: One Cool Animation Production/SC Films International/Blitz Film & Video Distribution

Poznati stripovski junak, pas Marmaduke, stiže na velike ekrane! Legendarni trener pasa vjeruje da Marmadukea može pretvoriti iz nedisciplinirane, ali simpatične njemačke doge u sljedećeg prvaka Svjetske izložbe pasa.

Naš junak je simpatična (ali izvan kontrole) njemačka doga koja je najsretnija kada se zabavlja sa svojom obitelji, Winslowima, pogotovo kada se igra „kauboja“ s devetogodišnjim Billyjem. No, koliko god se trudili, čini se da Winslowi jednostavno ne mogu spriječiti Marmadukea od toga da se uvali u nevolju. Kada jedan od Marmadukeovih epskih neuspjeha postane viralan, ta video snimka privuče pažnju poznatog trenera kojega zaokupi izazov pretvoriti Marmadukea u prvaka Svjetske izložbe pasa.

Uslijedit će burna pustolovina, iako ne na način na koji su svi očekivali. Na kraju će Marmaduke i Winslowi shvatiti da najvažnije u životu nije pobjeđivati, nego ostati vjeran sebi i onima koje voliš.

U kinima od 9. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


BLIZU (CLOSE)
Belgija, Nizozemska, Francuska, 2022.
Redatelj: Lukas Dhont
Glumci: Eden Dambrine, Gustav De Waele, Émilie Dequenne
Žanr: drama
Trajanje: 104 minute
Producentske tvrtke/Distributer: The Match Factory/MCF Film Hrvatska
Službena web stranica: https://www.closethefilm.be/en, https://a24films.com/films/close

Novi film belgijskog redatelja Lukasa Dhonta priča je o intenzivnom prijateljstvu dvojice 13-godišnjih dječaka, Lea i Remija, koje naglo bude prekinuto. Pokušavajući saznati što se, zapravo, dogodilo, Leo se zbližava sa Sophie, Remijevom majkom. Film „Blizu“ hvaljena je i nagrađivana priča o prijateljstvu i odgovornosti kakve ostaju u sjećanju dugo nakon gledanja.

Dobitnik nagrade Grand Prix na Filmskom festivalu u Cannesu 2022. godine
Nominacija za nagradu „Oscar“ u kategoriji najboljeg stranog filma
Nominacija za nagradu „Zlatni globus“ u kategoriji najboljeg stranog filma
Pet nominacija za nagradu Europske filmske Akademije uključujući za najbolji film i režiju
Dobitnik preko 30 različitih nagrada i priznanja na filmskim festivalima diljem svijeta


SHAZAM! BIJES BOGOVA (SHAZAM! FURY OF THE GODS)
SAD, 2023.
Redatelj: David F. Sandberg
Glumci: Zachary Levy, Helen Mirren, Lucy Liu, Meagan Good, Adam Brody, Djimon Honsou
Žanr: akcija, avantura, komedija
Trajanje: 130 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: New Line Cinema/DC Entertainment/Warner Bros./Blitz Film & Video Distribution

Svi imamo superjunake u sebi, potrebno je tek malo magije. U slučaju 14-godišnjeg dječaka Billyja Batsona potrebno je samo reći SHAZAM!

Henry Gayden i ovoga puta napisao je scenarij pun akcije i smijeha. Superheroj Shazam je cinični tinejdžer koji se trudi pronaći svoje mjesto u svijetu i ne zna ništa o junacima, a kamoli kako biti jedan od njih. U njegovom se životu sve vrti oko magične riječi koja ga transformira u njegov odrasli alter ego superheroja, Shazama.

U kinima od 16. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


PREVARA I FARSA (MASCARADE)
Francuska, 2022.
Redatelj: Nicolas Bedos
Glumci: Pierre Niney, Isabelle Adjani, François Cluzet, Marine Vacht, Emmanuelle Devos
Žanr: komedija, kriminalistički, drama
Trajanje: 134 minute
Budžet: 14,8 milijuna eura
Producentske tvrtke/Distributer: Pathé/Blitz Film & Video Distribution

Adrien (Pierre Niney), atraktivni plesač čiju je karijeru prekinula saobraćajna nesreća, svoju mladost rasipa u besposličarenju. Međutim, život mu se mijenja kada upozna Margot (Marine Vacht), koja živi od prijevara i ljubavnih manipulacija.

U kinima od 16. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


ALINE: GLAS LJUBAVI (ALINE)
Francuska, Kanada, Belgija, 2020.
Redateljica: Valérie Lemercier
Glumci: Valérie Lemercier, Sylvain Marcel, Danielle Fichaud
Žanr: biografija, komedija, drama
Trajanje: 126 minuta
Budžet: 23 milijuna eura
Producentske tvrtke/Distributer: Caramel Film/Gaumont/Discovery Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.gaumont.fr/fr/film/Aline-.html, https://roadsideattractions.com/filmography/aline/

Quebec, 1960-e. Sylvette i Anglomard dočekali su svoje četrnaesto dijete, Aline. U ovoj skromnoj obitelji glazba je sve. Kada producent otkrije Aline i njezin zlatni glas, ima samo jednu ideju na umu: učiniti ju najpopularnijom pjevačicom svijeta. Uz pomoć članova vlastite obitelji, iskustvom Guyja Claudea i okružena silnom pažnjom i ljubavi, Aline postaje tvorkinjom nevjerojatne životne sudbine. Valérie Lemercier, dvostruka dobitnica nagrade „César“, glumi Aline u glazbenoj drami nadahnutoj životom i karijerom legendarne Céline Dion.


JOHN WICK 4 (JOHN WICK: CHAPTER 4)
SAD, 2023.
Redatelj: Chad Stahelski
Glumci: Keanu Reeves, Donnie Yen, Bill Skarsgard, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Ian McShane
Žanr: akcijski, kriminalistički, triler
Trajanje: 169 minuta
Budžet: 90 milijuna US$
Producentske tvrtke/Distributer: Lionsgate/Blitz Film & Video Distribution

U četvrtom nastavku akcijskog spektakla, John Wick suočava se s dosad najsmrtonosnijim protivnicima. John Wick (Keanu Reeves) otkriva put do pobjede nad Visokim stolom. Ali prije nego što uspije zaslužiti slobodu, Wick se mora suočiti s novim neprijateljem i moćnim savezima diljem svijeta, te silama koje stare prijatelje pretvaraju u neprijatelje.

Radnja novoga filma događa se diljem svijeta i donosi precizno koreografiranu akciju posebne vrste. U potrazi za najmoćnijim igračima kriminalnog podzemnog svijeta, film vodi gledatelje u New York, Pariz, Osaku i Berlin.

U kinima od 23. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


UPS 2!: AVANTURA SE NASTAVLJA (OOOPS! THE ADVENTURE CONTINUES / TWO BY TWO: OVERBOARD!)
Sinkroniziran na hrvatski
Irska, Luksemburg, 2021.
Redatelji: Toby Genkel, Sean McCormack
Žanr: animirani, avantura, komedija, obiteljski
Trajanje: 85 minuta
Distributer: Ulysses Films/Fabrique d'Images/Moetion Films/Global Screen/Blitz Film & Video Distribution

Pripremite se za ludo putovanje!

Nastavak zabavne animirane avanture „Ups! Noa je otišao“. Naši poznati mali junaci jure kroz avanturu koja zaustavlja dah, ispunjenu opasnim jurnjavama i zabavnim trenucima koji izazivaju smijeh. Bližio se kraj svijeta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Noina arka pluta otvorenim morem. Nakon tjedana nema zemlje na vidiku, zalihe hrane su pri kraju, a krhki mir između mesojeda i biljojeda mogao bi se narušiti svake sekunde.

Nakon niza nesretnih događaja Finny se budi u neobičnoj koloniji ispunjenoj čudnim stvorenjima koja žive u harmoniji pod prijetnjom vulkana! U utrci s vremenom, plimom i zastrašujućim potresima, on mora spasiti svoje prijatelje, obitelji i cijelu koloniju od potpunog uništenja.

U kinima od 23. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


DNEVNIK PAULINE P.
Hrvatska, 2023.
Redatelj: Neven Hitrec
Glumci: Katja Matković, Igor Kovač, Judita Franković Brdar, Borko Perić, Iskra Jirsak, Ksenija Marinković, Vinko Kraljević, Dražen Kühn, Slavica Knežević, Nikša Butijer, Areta Ćurković, Anđelko Petric, Ljiljana Bogojević, Luka Petrušić, Draško Zidar, Alen Šalinović, Dušan Gojić, Helena Buljan
Žanr: dječji
Trajanje: 95 minuta

Film prati samouvjerenu, emotivnu i duhovitu učenicu 3.c razreda Paulinu P., koja je nepopravljiva individualka, sposobna u svakom trenutku reći svoje mišljenje i naći rješenje za svaku situaciju. Otvorenog srca i bez trunke straha, ponekad odlučna, a ponekad samodopadna, Paulina svoj dnevnički život ispunjava svakodnevnim školskim i obiteljskim zgodama i nezgodama, maštarijama i za njezinu dob neuobičajenim duhovitim kritičkim osvrtima na stvarnost oko nje. Iako uživa poziciju najveće frajerice u razredu, njezinu reputaciju poljuljat će nova učenica koju su ubrzo prigrlili svi Paulinini razredni kolege i simpatije. Premda će Paulini trebati dosta vremena da prijeđe preko dječjeg ponosa i ljubomore, shvatit će da joj je nova učenica sličnija nego što misli. Paralelno sa školskim zgodama, Paulina pokušava pomiriti roditelje, a za njezine zrele reakcije djelomično je zaslužan i novi učitelj.

U kinima od 23. ožujka, u Zagrebu u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


ZLOČINI BUDUĆNOSTI (CRIMES OF THE FUTURE)
Kanada, Grčka, Ujedinjeno Kraljevstvo, 2022.
Redatelj: David Cronenberg
Glumci: Viggo Mortensen, Léa Seydoux, Kristen Stewart
Žanr: drama, horor, ZF
Trajanje: 107 minuta
Budžet: 35 milijuna US$
Producentske tvrtke/Distributer: Neon/MCF Film Hrvatska
Službena web stranica: https://neonrated.com/films/crimes-of-the-future

Prikazan u službenoj konkurenciji Filmskog festivala u Cannesu 2022. godine, „Zločini budućnosti“ novo je kreativno djelo proizašlo iz velikog filmskog uma Davida Cronenberga, redatelja niza kultnih ostvarenja i hitova kao što su „Muha“, „Videodrome“, „Sudar“, „Povijest nasilja“, „Ruska obećanja“ i mnogih drugih.

Kako se ljudska bića prilagođavaju sintetičkom okolišu, njihova tijela prolaze nove transformacije i mutacije. Sa svojom partnericom Caprice (Léa Seydoux), Saul Tenser (Viggo Mortensen), inače poznati umjetnik, javnosti pokazuje metamorfoze svojih organa kroz vlastite avangardne izvedbe. Timlin (Kristen Stewart), istražiteljica iz Nacionalnog registra za organe, kao opsjednuta prati svaki njegov korak sve dok ne otkrije misterioznu skupinu ljudi. Njihova je misija iskoristiti Saulovu popularnost kako bi razotkrili novu fazu ljudske evolucije.

U kinima od 23. ožujka


DUNGEONS & DRAGONS: ČAST LOPOVA (DUNGEONS & DRAGONS: HONOR AMONG THIEVES)
SAD, Kanada, 2023.
Redatelji: Jonathan Goldstein, John Francis Daley
Glumci: Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Chloe Coleman, Daisy Head, Hugh Grant
Žanr: akcija, avantura, fantazija
Trajanje: 134 minute
Producentske tvrtke/Distributer: Paramount Pictures/Entertainment One/Allspark Pictures/Hasbro Studios/Hasbro/Blitz Film & Video Distribution

Šarmantni lopov i grupa nesvakidašnjih avanturista krenuli su u epsku pljačku kako bi vratili izgubljenu relikviju. Međutim, kada se sukobe s pogrešnim ljudima, stvari kreću po zlu. „Dungeons & Dragons: Čast lopova“ predstavlja nam bogati svijet i razigrani duh legendarne igre sada na velikom platnu, u urnebesnoj avanturi prepunoj akcije.

U kinima od 30. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


ALIBI.COM 2 (ALIBI.COM 2)
Francuska, 2022.
Redatelj: Philippe Lacheau
Glumci: Philippe Lacheau, Tarek Boudali, Élodie Fontan, Nathalie Baye, Gad Elmaleh, Alexandra Lamy
Žanr: komedija
Trajanje: 88 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: StudioCanal/Blitz Film & Video Distribution

Nakon što je zatvorio svoju agenciju Alibi.com i obećao Flo (Élodie Fontan) da joj više nikada neće lagati, Gregov (Philippe Lacheau) novi život postao je miran, pretih, ali ne zadugo! Kada odluči zaprositi Flo, Greg će je morati upoznati sa svojom obitelji – ocem prevarantom i majkom, bivšom glumicom. Stoga mu ne preostaje ništa drugo nego ponovno otvoriti svoju agenciju i pronaći privlačnije lažne roditelje...

U kinima od 30. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

SVETI PAUK (HOLLY SPIDER)
Danska, Njemačka, Francuska, Švedska, Jordan, Italija, 2022.
Redatelj: Ali Abbasi
Glumci: Mehdi Bajestani, Zar-Amir Ebrahimi, Arash Ashtiani
Žanr: kriminalistički, drama, triler
Trajanje: 118 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Profile Pictures/ONE TWO Films/Wild Bunch International/Discovery Film & Video Distribution
Novinarka Arezoo Rahimi (Zar-Amir Ebrahimi) putuje u sveti, drugi najveći iranski grad Mashhad kako bi istražila slučaj serijskog ubojice (Mehdi Bajestani) koji vjeruje da čini Božje djelo čisteći ulice od grijeha lokalnog stanovništva ubijanjem prostutki. Kako se broj žrtava povećava, Rahimi dolazi nadomak razotkrivanju identiteta počinitelja strašnih zločina. Priliku za pravdu, nažalost, bit će teško ostvariti jer krvnika lokalno stanovništvo počinje doživljavati kao junaka.
Temeljen na istinitoj priči o serijskom ubojici Saeedu Hanaeiju koji je od 2000. do 2001. godine ubio šesnaest prostituki, hvaljeni iranski filmski scenarist i redatelj, 42-godišnji Ali Abbasi potpisuje nesvakidašnji žanrovski uradak „Sveti pauk“ koji, u isto vrijeme, funkcionira poput odvažne optužnice na račun društva u kojem zločin nije išta drugo do rutinska životna činjenica. Ovaj briljantni triler u 2022. je godini, kao danski kandidat, bio nominiran u kategoriji najboljeg međunarodnog filma. Na Filmskom festivalu u Cannesu 2022. godine, Zar-Amir Ebrahimi, iranska glumica sa stalnom adresom prebivališta u Parizu, osvojila je nagradu za najbolju žensku ulogu.
U kinima od 30. ožujka

*u ovome tekstu navedeni su samo oni filmovi koje su kontaktirani hrvatski distributeri i kino-prikazivači potvrdili za prikazivanje u tekućem mjesecu

Tagovi: Judita Franković, Rakan Rushaida, Diane Keaton, Richard Gere, Susan Sarandon, Emma Roberts, Radislav Jovanov Gonzo, Krešimir Mikić,
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE