GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dylan objavljuje koncertni album

Dylan objavljuje koncertni album
DISKOGRAFIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2023 / 08:17
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Čuveni američki kantautor Bob Dylan najavio je da će 2. lipnja objaviti koncertni album "Shadow Kingdom", s pjesmama iz istoimenog koncertnog filma iz 2021. godine.

Album „Shadow Kingdom“ predstavlja Dilanu kako izvodi verzije pjesama iz 21. stoljeća iz njegovog bogatog kataloga, uključujući kod obožavatelja omiljene „Forever Young“ i „It's All Over Now, Baby Blue“, kao i dragulje poput „Queen Jane Approximately“ i „ The Wicked Messenger'“, navodi se na muzičarevom sajtu.

Jedan od najutjecajnijih autora popularne glazbe, pjesnik i dobitnik Nobelove nagrade za književnost, čija karijera traje više od šest desetljeća, najavio je da će se 6. lipnja pojaviti online i prateći film „Shadow Kingdom“ rediteljke Alme Harel.

Film je snimljen na pozornici u Santa Moniki, kada je zbog pandemije koronavirusa nakratko prekinuo turneju, a Dylan je uz prateće glazbenike u klupskom ugođaju izvodi 13 pjesama iz prvog djela svoje karijere.

Dylan je najavio i da u okviru turneje „Rough And Rowdy Ways“ dolazi u Europu zbog niza koncerata, počev od Porta 2. lipnja, preko San Sebastijana, Madrida, Montree, Marseja, Milana i drugih gradova, do Rima 9. srpnja.

Tagovi: Bob Dylan, Nobelova nagrada za književnost
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE