GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Edo Maajka stiže u Novi Sad

Edo Maajka stiže u Novi Sad
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2022 / 09:51
Autor: SEEbiz
NOVI SAD - Veliki rep spektakl na otvorenom desiće se 4. juna na Novosadskom sajmu, u organizaciji Hale 2, mesta poznatog u Novom Sadu po dobrim žurkama i koncertima.

Edo Maajka u pratnji MC‐a dolazi u Novi Sad kako bi održao koncert povodom jubilarnog dvadesetog rođendana svog debil albuma Slušaj mater koji je pomerio granice balkanskog repa i zadao nove standarde koje je, istini za volju, i sam Edo Maajka pomerao iz albuma u album ali je prva ploča postala temelj svega što je posle radio, ali i ono što su radili mnogi reperi koji su odrasli slušajući njegove hitove sa prvog albuma kao što su: Prikaze, Mahir i Alma, Saletova Osveta.

Kada se pojavio, album nikoga nije ostavio ravnodušnim, kako ljubitelje rep muzike, muzičku kritiku ali i one koji su skloniji gitarskom zvuku. U pesmama se moglo naslutiti da je Edin Osmić osim stare škole repa slušao i gitarsku muziku, tražeći uzore u, kako je i sam rekao, Rambu Amadeusu i Branimiru Štuliću. Pesme su prošle test vremena i danas na koncertima su jedne od onih koje se najviše čekaju i najglasnije pevaju kada krenu. Jedan od onih albuma koji je postao zaslužan za to što je rep muzika postala ravnopravna u muzičkoj industriji sa ostalim popularnim žanrovima.

Prošlo je 20 godina, Edo Maajka je i dalje tu, album Slušaj mater je doživeo remaster u novom obliku, ali na koncertu će osim pomenutog albuma biti izvedeni i njegovi najveći hitovi iz karijere duge više od dvadeset godina.

Tagovi: Edo Maajka, Novi Sad
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE