GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Elton John pozitivan na covid, otkazao koncerte

Elton John pozitivan na covid, otkazao koncerte
KORONAVIRUS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.01.2022 / 11:10
Autor: SEEbiz / H
LONDON - Britanski glazbenik Elton John pozitivan je na covid- 19, zbog čega je bio prisiljen otkazati dva koncerta u Dallasu.

Ima blage simptome bolesti jer se cijepio dvjema dozama cjepiva te je primio i dodatnu booster dozu.

Njegovi menadžeri su na Instagramu u pjevačevo ime izrazili žaljenje jer Elton zbog bolesti nije mogao nastupiti u utorak 25. siječnja, a otkazao je i koncert u srijedu 26. siječnja.

Oba su se trebala održati u Dallasu u sklopu turneje Farewell Yellow Brick Road.

U objavi obožavateljima stoji i da pjevač prati naputke znanstvenika te očekuje da će uskoro biti u mogućnosti nastaviti turneju.

“Nasreću, u potpunosti sam cijepljen, a primio sam i booster dozu. Simptomi bolesti su blagi, pa očekujem da ću tijekom vikenda nastupiti na koncertima u Arkansasu”, poručio je fanovima 74-godišnji hit-maker na Instagramu.

Obavijestio ih je i da mogu zadržati ulaznice te da će ih o novim datumima koncerata uskoro obavijestiti.

Ispričao im se zbog neugodnosti, pojasnivši da se trudi zaštititi sebe i članove svojega tima te dodao da se svi vesele skorom povratku na pozornicu.

Johnov gitarist Davey Johnstone je nedavno za ABC Audio kazao da strogi covid protokol kojega se pridržavaju članovi Eltonova benda zabranjuju sve događaje u backstageu te je pozvao ljude da nose zaštitne maske i da se testiraraju.

Ovo je oproštajna turneja Eltona Johna koja je trebala započeti još u ožujku 2020. godine.

No još u rujnu je pjevač nakon ozljede kuka morao obaviti operativni zahvat, pa su datumi njegovih koncerata u Europi pomaknuti na 2023., a u prilog mu nisu išla ni povremena ‘zatvaranja’ zbog pandemije covida tijekom 2020. zbog kojih je bio primoran odgoditi nekoliko koncerata.

Tagovi: Elton John, koronavirus, Instagram
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE