GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

EXIT festival objavio 50 novih imena elektronske scene

EXIT festival objavio 50 novih imena elektronske scene
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.05.2022 / 19:49
Autor: SEEbiz
NOVI SAD - Novosadski EXIT festival, koji će biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi od 7. do 10. srpnja, objavio je preko 50 novih imena koja će pojačati elektronski zvuk mts Dance Arene te No Sleep Novi Sad i Urban Bug pozornica.

Na jednu od vodećih svjetskih plesnih scena kročit će ARTBAT, kojima je pripala čast završnog seta na festivalu, Adam Beyer i Enrico Sanguliano u B2B izdanju, Stephan Bodzin sa specijalnim live izvođenjem, kao i Blond:ish, Mochakk, Eli Brown B2B Ilija Djoković, Coeus i Space Motion.

Oni se pridružuju listi 'gorućih' imena, među kojima su Boris Brejcha, Honey Dijon, Maceo Plex, Reinier Zonneveld live, Monolink, Denis Sulta, Anfisa Letyago, Mathame, Sama’ Abdulhadi i ANNA.

Ukrajinski DJ dvojac ARTBAT odsvirat će završni set na mts Dance Areni i cijelom festivalu. Godine rada dovele su do toga da budu među najtraženijim izvođačima, a na Beatportovoj Top listi mjesecima su njihovi remixi pjesama 'Returning to Oz' i 'Age of Love' (u suradnji s Pete Tongom), kao i 'Horizon', pjesma koju su izbacili prije manje od pola godine.

Exitovoj publici će umijeće pokazati zaštitnici techna, DJ-evi i producenti Adam Beyer i Enrico Sanguliano, koji ove godine prvi put nastupaju na Dance Areni. Glazbeni počeci tijekom ‘90-ih godina i usavršavanje techno zvuka do perfekcije prirodno su vodili prema njihovoj suradnji, kroz Beyerovu izdavačku kuću Drumcode Records.

Na EXIT prvi put stiže i virtuoz elektronske muzike Stephan Bodzin, donoseći svoj autentični live nastup. Inače kompozitor i producent, u svojim izvođenjima koristi analogne syntheve i ritam mašine, zbog čega ga nije pretjerano opisati kao 'One man techno orchestra'.

Na ovogodišnjem gitarističkom program EXIT festivala headlineru Nicku Caveu i njegovim Bad Seedsima i jakim imenima kao što su Sepultura, Napalm Death, Molchat Doma, Marky Ramone i Blind Channel pridružuje se 11 novih bendova, koje predvode punk legende The Exploited.

Tako će epicentar žestokog zvuka tvrđave - Explosiv pozornicu, dočekati ljubitelje hardcorea, metala i punka uz gotovo 30 muzičkih imena, među kojima su i ranije najavljeni Bury Tomorrow, Discharge, Incantation, Moscow Death Brigade, Nervosa i Tankard.

Tagovi: EXIT festival, Adam Beyer, Enrico Sanguliano, Stephan Bodzin, Blond:ish, Mochakk, Eli Brown B2B Ilija Djoković
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE