GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Film F20 Arsena A. Ostojića nagrađen u Kaliforniji

Film F20 Arsena A. Ostojića nagrađen u Kaliforniji
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.10.2020 / 14:42
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Dugometražni igrani film "F20" Arsena A. Ostojića, osvojio je Nagradu za najbolji strani film, a glumac Filip Mayer Nagradu za najboljeg glumca na 7. Glendale International Film Festivalu koji se održao od 15. do 21. listopada u Kaliforniji.

U dugometražnoj konkurenciji festivala sudjelovalo je ukupno 14 filmova, a najbolje je izabrao Ocjenjivački sud u kojemu su bili James Signorelli, dugogodišnji producent poznatog TV show-a "Saturday Night Live, japansko-američka glumica Yoshie Morino, te američki producent Joe Russin, nagrađen Emmy nagradom.

To je već druga međunarodna nagrada za mladog glumca Filip Mayera koji je prethodno nagrađen na filmskom festivalu u Pugli u Italiji u kolovozu ove godine.

Radnja prati djevojku koja ljeti raznosi pizze radeći u maloj pizzeriji svog oca, iako mašta o odlasku na Zrće. Upoznaje povučenog mladića Filipa koji igra videoigre i neprestano naručuje pizze te ga nagovori da prekrše zabrane njenog oca, ukradu novce i pobjegnu na more u provod. Međutim, njezin se san uskoro pretvara u najgoru noćnu moru.

Glavne uloge tumače Romina Tonković, Filip Mayer, Lana Ujević i Robert Budak, uz Mladena Vulića, Alena Liverića, Almu Pricu, Alena Šalinovića, Kseniju Marinković i Gorana Grgića.

Snimatelj je Slobodan Trninić, a glazbu je skladao Mate Matišić. Film je nastao prema scenariju Hrvoja Sadarića, u produkciji Arsena A. Ostojića i Hrvoja Vajića iz Filmosaurux Rex-a, te u suradnji s GripFilmom, Interfilmom i Cinecro.

Tagovi: film F20, Arsen Anton Ostojić, Glendale International Film Festival, Filmosaurus Rex, Hrvoje Sadarić, Romina Tonković, Filip Mayer, Lana Ujević, Robert Budak
PROČITAJ I OVO
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE