GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fuliranje Jungle unatoč koroni, ali uz sve mjere opreza

Fuliranje Jungle unatoč koroni, ali uz sve mjere opreza
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.07.2020 / 12:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - U vrijeme koronavirusa izazovno je i nimalo jednostavno organizirati bilo koju manifestaciju, pa i na otvorenom, no može se, uz optimizam i striktno pridržavanje epidemioloških mjera, kaže direktor agencije "Kokoš ili jaje" Roman Pokos uoči početka manifestacije "Fuliranje Jungle".

Ta agencija je organizator manifestacije Fuliranje Jungle, koja će se u formi street food festivala od 15. do 26. srpnja održati na zagrebačkom Strossmayerovom trgu i okupiti neke od najboljih hrvatskih chefova i ugostitelja, DJ-jeva, grafitera i drugih.

Otvorenje je u srijedu u poslijepodnevnim satima, a nakon što se Fuliranje sadržajima i ponudom hrane i pića kao manifestacija 'nametnula' zadnjh godina jednom od popularnijih u sklopu zagrebačkog Adventa, organizatori su taj koncept odlučili proširiti na Jadran i ljeto.

"Slijedom brojnih upita prošle je godine u ljetu Fuliranje prvi put otišlo na more, a ove godine prvi puta organiziramo ljetno Fuliranje u Zagrebu. Cilj je prije svega druženje i opuštanje, koje nam je u vremenu pandemije svima potrebno, a ugostiteljima, DJ'ima i drugima pruža se prilika da nešto zarade u sezoni u kojoj su brojke turističkog i ugostiteljskog prometa slabije nego prošlih godina", naglašava Pokos.

Nema ograničenja broja posjetitelja, ali se svi trebaju pridržavati svih mjera

"U organizaciji Fuliranja Jungle vodili smo i vodit ćemo cijelo vrijeme održavanja računa o svim epidemiološkim mjerama i preporukama. Manifestaciju smo prijavili sukladno uputama HZJZ-a i za sada nas nisu obavijestili o ograničavanju broja ljudi", poručuje Pokos.

Dodaje da je teško ograničiti pristup, jer je prostor održavanja javna površina odnosno park i ne smije se ograditi, no imat će glavni ulaz na kojem će i evidentirati ulazak posjetitelja, koje i pozivaju i upućuju da ulaze na taj ulaz.

"Podnaziv Jungle prvom ljetnom Fuliranju u Zagrebu smo dali jer će lokacija biti opremljena i s mnogo biljaka, koje će pružati i osjećaj određene distance, a i svi ugostitelji i dugi ponuditelji hrane, pića i zabavnih sadržaja za djecu i odrasle slijedit će sve zadane mjere i preporuke", iznosi Pokos.

Kao organizatori očekuju prije svega da posjetitelji koji dođu budu zadovoljni i da se opuste sa svojim društvom, dok za isplativost takve organizacije napominje da je teško sada govoriti, ali da nemaju velika očekivanja.

"Jako smo željeli organizirati to Fuliranje unatoč svim izazovnim uvjetima i kao svojevrsnu zahvalu svim Zagrepčanima i njegovim gostima koji nas posjećuju zadnjih osam godina i vole našu urbanu priču. Prvi smo se u Hrvatskoj počeli baviti street foodom na ovaj način pokazujući da to može biti i vrlo kvalitetna hrana. Festivali ovog tipa su važni i za promociju lokalnih chefova i lokalne hrane, ali i ukupno za kvalitetne gastro ponude Zagreba", zaključuje Pokos.

Tagovi: Fukiranje Jungle, Kokoš ili jaje, Roman Pokos, Advent
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE