GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

George Clooney priznao da u lockdownu pere posuđe i veš

George Clooney priznao da u lockdownu pere posuđe i veš
ŠALJIVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.02.2021 / 13:13
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Planetarno popularna glumačka zvijezda, George Clooney za novi broj časopisa W Magazine otkrio je što radi kad je kod kuće s djecom zbog pandemije koronavirusa, piše CNN.

U šali je rekao da je za vrijeme lockdowna postao majstor raznih zanata.

"Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dvije, tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po cijele dane jer su nam djeca pravi mali praščići", rekao je uz osmijeh.

"A djecu s vremena na vrijeme morate i okupati.... Čak sam ošišao sina, no to je ispalo vrlo loše. Ipak, njemu će kosa brzo narasti. Mislim, ja i sebe sam šišam. No nisam se usudio ošišati kćer jer bih upao u gadne nevolje. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem kćerinu prekrasnu dugu kosu", ispripovijedao je omiljeni holivudski glumac koji sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance Ellu i Alexandra.

Otkrio je i nekoliko savjeta koji se odnose na konzumiranje alkoholnih pića.

"Moja teta Rosemary davno mi je rekla da nikad ne miješam žitarice i grožđe. Znači, tekila i vino nikad ne idu zajedno. Isto tako ne treba piti votku sa šampanjcem. Mi iz Kentuckyja to vrlo rano naučimo“, poručio je glumac.

Prošle je godine Clooney snimio film "The Midnight Sky" o globalnoj apokalipsi.

"Kad nam se dogodio covid-19, ovaj film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, no s početkom pandemije film se može protumačiti drugačije - govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo", rekao je o filmu koji je režirao i u kojemu ima glavnu ulogu.

Tagovi: George Clooney, Amal Clooney
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE