GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Glazbeni program Motovun Film Festivala

Glazbeni program Motovun Film Festivala
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.07.2021 / 14:07
Autor: Seebiz/h
ZAGREB - Za ovogodišnji Motovun Film Festival, koji će se održati od 27. do 31. srpnja, uz filmski je pripremljen i raznovrstan glazbeni program na koji je ulaz slobodan, no potrebno je predočiti covid potvrdu.

U okviru tradicionalnog glazbenog programa motovunskog festivala nastupit će Alejuandro Buendija, Je Veux, Pocket Palma, Porto Morto i DJ Mario Kovač. Kako je najavljeno, u novim uvjetima festival predstavlja i novu glazbenu pozornicu na otvorenom - u prostoru kina Billy

"Vrhunska lirika, puno crnog humora, raspon od rapa preko popa i šansone do rocka, aduti su kojima osvaja Alejuandro Buendija, alter ego TBF-ovca Saše Antića na motovunsko brdo 27. srpnja u najboljoj formi nakon izlaska albuma Škrinja nastalog za vrijeme karantene i punog komentara apsurdnih društvenih tema", dodaje se.

"Svojim toplim soul glasom Je Veux će dodatno zagrijati ljetnu motovunsku večer 28. srpnja. Pjevačica koja je sjajno otpjevanim i produciranim debitantskim albumom obilježila godinu, donosi dašak soula u kombinaciji s elektronikom, jazzom, discom i funkom uz mnogo neodoljivih plesnih momenata", kažu s MFF-a.

Spa štala by Mario Kovač je spoj performansa i glazbenog događanja, konceptualni DJ set koji priziva sjećanje na najveće hitove morskih terasa i jadranskih diskoteka, uz turističku animaciju i vesele igre za furešte i domaće.

"Nastup Marija Kovača 29. srpnja idejno se uklapa u glavnu temu ovogodišnjeg festivala, koja propituje učinke turističke najezde na dušu pitomih domorodaca - bit će to wellness aerobik, ribarska fešta i piratska noć u jednom", ističe se.

Pocket Palma, čiji se nastup očekuje 30. srpnja, sa svojim synthpopom najbliža zvuku osamdesetih, a često ih uspoređuju i s Denis & Denis.

Za kraj festivala, 31. srpnja, najavljen je bend Porto Morto, nastao iz JeboTon kolektiva, a novu eru karijere najavljuju nedavnim izlaskom trećeg albuma koji će motovunska publika imati priliku poslušati među prvima.

Osim za koncerte, covid potvrde bit će potrebne i za dnevne projekcije u zatvorenom, ali ne i za večernje projekcije na otvorenom. U vrijeme festivala bit će omogućeno testiranje u samom Motovunu.

Tagovi: otovun, filmski festival, glazbeni program, covid potvrda
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE