GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Goranu Bogdanu i Mariji Škaričić glavne nagrade Mostar film festivala

Goranu Bogdanu i Mariji Škaričić glavne nagrade Mostar film festivala
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.10.2020 / 22:14
Autor: SEEbiz / H
MOSTAR - Hrvatski glumci Goran Bogdan i Marija Škaričić osvojili su nagradu 'Stablo ljubavi' na 14. Mostar film festivalu (MOFF) koji je u utorak navečer završen u tom bosanskohercegovačkom gradu.

Žiri natjecateljskog dijela programa koji su činili Miro Barnjak, Anila Gajević i Branka Bešević Gajić su ocijenili kako su Bogdan u filmu 'Otac' i Škaričić u filmskom ostvarenju 'Mare' zaslužili glavne nagrade za najbolju mušku odnosno žensku ulogu među deset filmova prikazanih na festivalu koji se održavao u formi autokina i online.

Nagrada za najbolju žensku sporednu ulogu dodijeljena je glumici Jadranki Đokić za ulogu u filmu "Koncentriši se baba", a za mušku sporednu ulogu nagrađen je Boris Isaković za glumu u filmu "Otac".

Najboljim debitantom ove je godine proglašen Lazar Dragojević za ulogu u filmu "Odvedi me negdje gdje je lijepo".

Ravnatelj festivala, bosanskohercegovački i hrvatski glumac Slaven Knezović izjavio je kako je najvažnije da je festival unatoč opasnosti od koronavirusa zabilježio dobru posjećenost.

„Publika je zadovoljna autokinom, što se pokazalo velikom zainteresiranošću. Izgleda da je to jedini način da više ljudi na jednom mjestu može uživati u filmskim ostvarenjima za vrijeme pandemije“, rekao je Knezović.

Pri tome je izrazio nadu kako će se sljedeće godine festival održavati u normalnim uvjetima.

Organizatori su zaljubljenicima u film sutra odlučiti u srijedu navečer darovati i jednu besplatnu noć filma u autokinu kada će se prikazati filmovi „Indexi“ i „F 20“.

Tagovi: Slaven Knezović, Boris Isaković, Jadranka Đokić, Goran Bogdan, Marija Škaričić, Mostar film festival
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE