GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gunsi lansirali vlastiti fliper

Gunsi lansirali vlastiti fliper
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 08:47
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Kalifornijski hard rock sastav Guns N ’Roses lansirao je vlastiti fliper inspiriran njihovom turnejom "Not In This Lifetime", piše NME.

Novi stroj dostupan je u tri izdanja, a dizajniran je zajedno s gitaristom Slashom, koji je snimio neke nove rifove za projekt.

"Bilo je veoma ispunjavajuće iskustvo raditi na tom projektu. Počašćen sam što sam mogao surađivati s briljantnim timom na dizajniranju jedne od najoriginalnijih i najuzbudljivijih rock'n'roll igara ikad proizvedenih", izjavio je Slash.

Igra je dizajnirana oko bendove set-liste od 21 pjesme. Sadrži koncertnu pozornicu i pokretne reflektore te uključuje videozapise s turneje 'Not In This Lifetime', kao i figuru vrištećeg pjevača Axla Rosea i kultni Slashov cilindar.

Također, uključuje glasovne snimke Rosea, Slasha, gitarista Richarda Fortusa, bubnjara Franka Ferrera, klavijaturista Dizzyja Reeda, a kroz igru vodi glas basista Duffa McKagana i klavijaturistice Melisse Reese.

Cijene flipera se kreću od početnih 42.000 kuna (6750 dolara) za standardno izdanje, 60.000 kuna (9500 dolara) za ograničeno izdanje od 5000 primjeraka te 75.000 kuna za kolekcionarsko izdanje od 500 primjeraka.

Tagovi: GunsNRoses, fliper, Splash, Axl Rose
PROČITAJ I OVO
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE