GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Još tri velike koncertne večeri festivala Jazz is Back! BP

Još tri velike koncertne večeri festivala Jazz is Back! BP
JAZZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.07.2021 / 17:24
Autor: SEEbiz
GROŽNJAN – Jučerašnjim maestralnim nastupom Kaplowitz Jazz Quartet festival Jazz is Back! BP ušao je u samu završnicu kada posjetitelje očekuju još tri velike koncertne večeri.

Dvije koncertne večeri bit će posvećene zajedničkim nastupima mentora i polaznika Ljetne jazz škole Hrvatske glazbene mladeži te Croatia Drum Campa, a završnu večer začinit će hrvatska glazbena diva Josipa Lisac.

25. srpnja polaznici Croatia Drum Campa sa svojim mentorima Famaudoum Don Moyeom, Nicom Collinsom, Salihom Sadikovićem i Karlheinzom Miklinom Jr. demonstrirat će usvojene vještine sa sedmodnevnog seminara. U ponedjeljak, 26. srpnja to isto će učiniti i polaznici Ljetne jazz škole Hrvatske glazbene mladeži sa svojim mentorima. Mentori ljetne škole su: Luis Bonilla, Alex Sipiagin, Elvis Stanić, Karlheinz Miklin Jr., Lea Lovrenčić, Saša Nestorović, Joe Kaplowitz i Goran Rukavina.

Obje koncertne večeri polaznici nestrpljivo čekaju te im predstavljaju grand finale nakon intenzivnog rada s njihovim mentorima. Nekima će to biti i prvi put da sviraju s najpoznatijim jazz imenima i svojim uzorima. Svakako se već sada osjeti ushićenje mladih talentiranih glazbenika kojima će ljetna škola i seminar u Grožnjanu ostati iznimno važna uspomena. Budno ćemo pratiti njihove buduće glazbene korake i naravno, sigurno ćemo imati prilike uživati i u njihovim povratničkim koncertima u Grožnjanu kada se afirmiraju na jazz sceni.

Josipa Lisac u utorak, 27. srpnja svojim će jedinstvenim glazbenim potpisom ovjekovječiti zadnju večer ovogodišnjeg festivala. Tri velika koncerta koja se održavaju na terasi Belvedere od 21:30 sati možete pratiti i online streamingom na YouTube kanalu Općine Grožnjan: Croatia Drum Camp finale, JM International Music School Finale i Josipa Lisac. Koncertu uživo moguće je prisustvovati uz predočenje EU digitalne COVID potvrde, PCR ili brzog antigenskog testa.

Ako ste propustili pogledati nastup Kaplowitz Jazz Quarteta to možete učiniti putem YouTube kanala Općine Grožnjan. Naime, kvartetu su se pridružili i gosti, Famaudou Don Moye i Alex Sipiagin. Više informacija potražite na hgm.hr.

Tagovi: Jazz is Back! BP, Nic Collins, Salih Sadiković, Karlheinz Miklin, Kaplowitz Jazz Quartet, Elvis Stanić
PROČITAJ I OVO
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE