GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kalifornijski festival Coachella otkazan i treći put

Kalifornijski festival Coachella otkazan i treći put
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.01.2021 / 08:26
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Glazbeni festival Coachella, koji se trebao održati u travnju u južnoj Kaliforniji, u petak je treći put otkazan zbog pandemije koronavirusa.

The Coachella Valley Music and Arts Festival i the Stagecoach Country Music Festival, zakazani za travanj 2021., ovime se otkazuju", rekao je Cameron Kaiser, šef uprave za javno zdravstvo okruga Riverside Cameron Kaiser.

Ta je odluka donesena kako bi se smanjila izloženost virusu.

Jedan od najvećih glazbenih festivala na svijetu, Coachella svake godine dovede pola milijuna obožavatelja na koncerte na otvorenom u kalifornijskoj pustinji. Festival je bio najavljen za travanj 2020. pa je odgođen za listopad 2020. i na kraju za travanj 2021.

Organizatori nisu željeli odmah komentirati, a pojedinosti o tome tko bi mogao nastupati u travnju nisu još objavljenje niti su određeni novi datumi održavanja događaja.

Odluka je uslijedila nakon povećanja broja slučajeva koronavirusa i smrti od covida 19 u južnoj Kaliforniji u protekla dva mjeseca.

Nakon što su otkazani u 2020., ostali kulturni događaji ponovno mijenjaju datume održavanja. Organizatori glazbenog festivala u Glastonburyju otkazali su prošloga tjedna festival koji se trebao održati u lipnju, a filmski festival u Cannesu ovoga je tjedna program prebacio s događaj u svibnju na događaj u srpnju.

Tagovi: festival Coachella, the Stagecoach Country Music Festival, Riverside Cameron Kaiser
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE