GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kazalište Gavella predstave će igrati u KUC Travno

Kazalište Gavella predstave će igrati u KUC Travno
ODLUKE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.03.2021 / 20:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon gotovo godinu dana neigranja na vlastitoj pozornici, Gradsko dramsko kazalište Gavella u ožujku, travnju i svibnju predstave će igrati u KUC-u Travno, a na programu su 'Zagreb 2020.', 'Cigla', 'Kiklop' i 'Hotel Zagorje'.

Predstava 'Zagreb 2020.' Filipa Šovagovića i Dubravka Mihanovića, koja je premijerno odigrana u studenom u Laubi, na rasporedu je 11. i 12. ožujka te 18. i 19. ožujka.

Kako najavljuju iz Gavelle, 'Ciglu' Filipa Šovagovića, u režiji Krešimira Dolenčića gledatelji mogu pogledati 25. i 26. ožujka, a predstava koja je obilježila 2019. godinu, 'Kiklop' Ranka Marinkovića, u režiji Saše Anočića, na programu je 7. 8. i 9. travnja.

'Hotel Zagorje', predstava nastala po motivima romana Ivane Bodrožić, u režiji Anice Tomić, najbolja predstava hrvatskog glumišta u 2020. godini, na rasporedu KUC-a Travno je 21., 22. i 23. travnja.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni kazališta 'Gavella' u Frankopanskoj, a na dan predstave na blagajni KUC-a Travno, dva sata prije predstave.

Tagovi: Gavella, KUC Travno, Filip Šovagović, Dubravko Mihanović, Ranko Marinković, Kiklop
PROČITAJ I OVO
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
Preminuo Roberto Cavalli
IN MEMORIAM
Preminuo Roberto Cavalli
MILANO - Slavni talijanski modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je danas u 83. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE