GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kevin Spacey posvetio božićni video svima koji pate

Kevin Spacey posvetio božićni video svima koji pate
VIDEO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.12.2020 / 10:24
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Američki glumac Kevin Spacey ozbiljnije je pristupio svom božićnom videu ove godine, kloneći se bizarnih govora sličnih "Kući od karata" koje drži nekoliko godina otkako je optužen za seksualni napad.

Osramoćeni glumac, kojeg nema u Hollywoodu otkako ga je Anthony Rapp optužio za seksualni napad 2017. godine, u četvrtak je podijelio dvominutni video u kojem je obećao nadu svima koji razmišljaju o samoubojstvu.

„Ako stojite na mjestu na kojemu više ne možete stajati, ako patite i trebate pomoć, ako osjećate krivnju ili sram, ako se borite sa svojim identitetom, ako ste satjerani uza zid ili osjećate da za vas ne postoji put, bez obzira na vašu situaciju, obećavam vam da put postoji i da u ovo vrijeme, vrijeme blagdana i kasnije, čak i ako to ne osjećate, postoje ljudi koji razumiju i mogu pomoći ", rekao je Spacey.

"Niste sami", poručio je.

Spacey, sjedeći na klupi blizu vode, rekao je da su mu se mnogi obratili 2020. godine i ispričali mu o svojim borbama.

"Moja sposobnost da budem tu za njih zaista je moguća samo zbog mojih teškoća", rekla je zvijezda filma "Privedite osumnjičene". „I premda mi je bila čast pružiti podršku, moram reći, iskreno, to je i izvan mojih mogućnosti. Veće je od mene. "

Otkako je Rapp prvi put otkrio navodni napad u dobi od 14 godina, deseci muškaraca oglasili su se sa sličnim optužbama protiv Spaceyja. Glumac, za kojeg se doznalo da je homoseksualac kad je negirao Rappove navode, nijekao je bilo kakvu nezakonitost.

Video završava brojem telefonske linije za prevenciju samoubojstava i Spaceyevim obećanjem gledateljima da će "biti bolje".

Tagovi: Kevin Spacey, božićni video
PROČITAJ I OVO
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE