GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Knjiga Trumpove nećakinje: Varanje je način života strica Donalda

Knjiga Trumpove nećakinje: Varanje je način života strica Donalda
SKICA ZA PORTRET
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.07.2020 / 09:53
Autor: SEEbiz / H
NEW YORK - Odmetnuta nećakinja američkog predsjednika u svojoj knjizi piše da je Donald Trump "toksičan", "uvrnut" i "varanje mu je način života", a vlastitog oca omalovažavao je kad je počeo patiti od Alzheimerove bolesti, prema priopćenju o memoarima objavljenom u ponedjeljak.

Priopćenjem izdavačke kuće Simon & Schuster najavljeno je objavljivanje knjige "Previše i nikad dovoljno" 14. srpnja umjesto 28. srpnja.

Američki predsjednik i njegova obitelj pokušali su sudskim putem zaustaviti objavljivanje knjige. Izdavač je objasnio da je pomaknuo na ranije datum obljavljivanja knjige zbog "velike potražnje i iznimnog interesa".

Chris Bastardi, glasnogovornik Mary Trump, upitao se zašto predsjednik i njegova obitelj i dalje pokušavaju spriječiti objavljivanje knjige.

"Pokušaj predsjednika da ušutka privatnu osobu tek je zadnji u nizu problematičnih poteza koji su već destabilizirali podijeljenju naciju suočenu s globalnom pandemijom", kazao je Bastardi upitavši čega se to Donald Trump tako boji.

Tagovi: Donald Trump, Simon&Schuster, Mary Trump, Chris Bastardi
PROČITAJ I OVO
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE