GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koje ćemo kino premijere gledati u veljači? (VIDEO)

Koje ćemo kino premijere gledati u veljači? (VIDEO)
U KINIMA U VELJAČI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2023 / 17:42
Autor: Damir Demonja
ZAGREB - Za mjesec veljaču hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su petnaest premijernih filmova.

Koji sve filmovi bi se trebali naći na programu hrvatskih kina, prema podacima kontaktiranih hrvatskih distributera i kino-prikazivača, navedeni su kako slijedi, s trenutnim datumima početaka njihovih prikazivanja u veljači.


ASTERIX I OBELIX: SREDNJE KRALJEVSTVO (ASTERIX & OBELIX: L'EMPIRE DU MILLIEU / ASTERIX & OBELIX: THE MIDDLE KINGDOM)
Francuska, 2023.
Redatelj: Guillaume Canet
Glumci: Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Vincent Cassel, Marion Cotillard
Žanr: avantura, komedija, obiteljski
Trajanje: 111 minuta
Budžet: 62 milijuna eura
Producentske tvrtke/Distributer: Pathé/Blitz Film & Video Distribution

Svi ljubitelji urnebesno zabavnih Gala, Asterixa i Obelixa, napokon „dolaze na svoje“ u petom filmu franšize kojoj se pridružila i velika nogometna zvijezda Zlatan Ibrahimović kao Oneofus.

Godina je 50. pr. Kr. i kineska je carica zatvorena nakon državnog udara kojega je potaknuo princ izdajica. Uz pomoć feničkog trgovca i njezinog vjernog tjelohranitelja, caričina jedina kći princeza Sass-Yi bježi u Galiju kako bi zatražila pomoć dvojice hrabrih ratnika Asterixa i Obelixa, koji su zahvaljujući svom čarobnom napitku obdareni nadljudskom snagom. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvaćaju pomoći i tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali, Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, također idu prema Srednjem kraljevstvu...

U kinima od 2. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


DUHOVI OTOKA (THE BANSHEES OF INISHERIN)
Irska, Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, 2022.
Redatelj: Martin McDonagh
Glumci: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, Barry Keoghan
Žanr: komedija, drama
Trajanje: 114 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Searchlight Pictures/Walt Disney Studios Motion Pictures International/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.searchlightpictures.com/the-banshees-of-inisherin/, https://www.setfilmizle.info/film/the-banshees-of-inisherin-2022-izle/

Čisti klasik! Osam nominacija za nagradu „Zlatni Globus“!

Crna komedija scenarista i redatelja filma „Tri plakata izvan grada”, u kojoj su glumačke zvijezde Colin Farrell i Brendan Gleeson, nasmijat će vas, ali i rastužiti, do suza. S radnjom na udaljenom otoku u blizini zapadne obale Irske, film prati dugogodišnje prijatelje Pádraica (Colin Farrell) i Colma (Brendan Gleeson), koji se nađu u slijepoj ulici kada Colm neočekivano prekine njihovo prijateljstvo. Zaprepašteni Pádraic, uz pomoć svoje sestre Siobhán (Kerry Condon) i problematičnog mladog otočanina Dominica (Barry Keoghan), pokušava popraviti odnos i odbija prihvatiti ne kao odgovor. No, Pádraicovi napori samo jačaju odlučnost njegovog bivšeg prijatelja i kada Colm postavi očajnički ultimatum, događaji brzo eskaliraju sa šokantnim posljedicama.

U kinima od 2. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


ČOVJEK ZVAN OTTO (A MAN CALLED OTTO)
SAD, 2022.
Redatelj: Marc Forster
Glumci: Tom Hanks, Mariana Trevino, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo
Žanr: komedija, drama
Trajanje: 126 minuta
Zarada u svijetu do siječnja 2023.godine: 43,4 milijuna US$
Producentske tvrtke/Distributer: Columbia Pictures/Sony Pictures Entertainment (SPE)/Con film

Zaljubite se u najveće gunđalo na svijetu. Prema svjetskom bestseleru.

Prema humorističnom i dirljivom bestseleru New York Timesa, „Čovjek zvan Otto“ prati priču o Ottu Andersonu (Tom Hanks), mrzovoljnom udovcu čija je jedina radost kritiziranje i osuđivanje njegovih ogorčenih susjeda. Kada se živahna mlada obitelj doseli u susjednu kuću, on upoznaje brzopletu trudnicu Marisol, što dovodi do neočekivanog prijateljstva koje će njegov svijet okrenuti naglavačke.

Redatelj filma „Čovjek zvan Otto“ je Marc Forster („San za životom J.M. Barrieja“), a glavni glumci su dvostruki dobitnik nagrade Oscar® Tom Hanks (najbolji glumac, „Philadelphia“, 1993., „Forrest Gump“, 1994.), Mariana Trevino („Club the Cuervos“), Rachel Keller („Fargo“) i Manuel Garcia-Rulfo („Sedmorica veličanstvenih“). Scenarij je napisao David Magee (nominacija za Oscara®, najbolji adaptirani scenarij „Pijev život“, 2012.) prema noveli Fredrika Backmana „Čovjek zvan Ove“. Producenti filma su Rita Wilson, Tom Hanks, Gary Goetzman i Fredrik Wikström Nicastro, dok su izvršni producenti Marc Forster, Renée Wolfe i David Magee.

U kinima od 2. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


GLAVA VELIKE RIBE (THE HEAD OF A BIG FISH)
Hrvatska, 2022.
Redatelj: Arsen Oremović
Glumci: Nikša Butijer, Lana Barić, Neven Aljinović-Tot
Žanr: drama
Trajanje: 80 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Izazov 365/Sabmarine
Službena web stranica: https://havc.hr/hrvatski-film/katalog-hrvatskih-filmova/glava-velike-ribe

Stisnut ustaljenom svakodnevicom i financijskim dugovima, taksist Andrija pokušava pronaći spas u prodaji roditeljske seoske kuće u kojoj je ostao živjeti njegov brat, ratni veteran Traktor. Novcem od kuće Andrija planira pokrenuti novi posao, zato poziva Traktora da se privremeno doseli u grad kod njega i supruge Vesne. Bratov dolazak u njihovu bračnu svakodnevicu još će više uzburkati njihov ionako neskladan bračni odnos.

U kinima od 2. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


NIKICA U POTRAZI ZA BLAGOM (LE TRĖSOR DU PETIT NICOLAS / LITTLE NICHOLAS' TREASURE)
Sinkroniziran na hrvatski
Francuska, Belgija, 2021.
Redatelj: Julien Rappeneau
Glumci: Illan Debrabant, Jean-Paul Rouve, Audrey Lamy
Glasovi hrvatske sinkronizacije: Goran Vrbanić, Noa Zelenko kao Nikica, Kristina Gami
Žanr: komedija, obiteljski
Trajanje: 103 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Charades/Curiosa Films/Blitz Film & Video Distribution

Uz pomoć svojih prijatelja, Nikica kreće u potragu za tajnim blagom koje bi ga moglo spasiti od onoga čega se najviše grozi – preseljenja u drugi grad.

Savršeni svijet malog Nikice uključuje tatu i mamu, njegovu školu i, što je najvažnije, njegovu grupu prijatelja. Ta se grupica prijatelja zovu Nepobjedivi, ali oni su, prije svega, nerazdvojni. Bar tako misle. Jer, kada Nikičin tata dobije unaprjeđenje i kaže svojoj obitelji da svi moraju preseliti na jug Francuske, njegov se mali savršeni svijet počinje raspadati. Kako može nastaviti bez svojih prijatelja? Bez Alexovih kroasana, Cuthbertovih naočala, Matthewova nestašluka i daleko od njihovog omiljenog igrališta?

U kinima od 9. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


ČAROBNI MIKE: POSLJEDNJI PLES (MAGIC MIKE'S LAST DANCE)
SAD, 2023.
Redatelj: Steven Soderbergh
Glumci: Channing Tatum, Salma Hayek Pinault, Nancy Carroll, Caitlin Gerard
Žanr: komedija, drama
Trajanje: 107 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Warner Bros./Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.warnerbros.com/movies/magic-mikes-last-dance

Veliko finale.

Ovog Valentinova stiže treći nastavak hit franšize „Magic Mike“, iza kojega je Steven Soderbergh kao redatelj, s Channingom Tatumom i Salmom Hayek Pinault u glavnim ulogama.

„Magic“ Mike nakon duge pauze ponovno izlazi na pozornicu. Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Mike je prisiljen raditi kao barmen u Floridi. Nadajući se posljednjem dobrom provodu, Mike bježi u London s poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može odbiti…uz pokoju skrivenu namjeru. Kada Mike otkrije njezin plan mora se zapitati, mogu li on i novi zgodni plesači koje će morati dovesti u formu izvesti nemoguće?

U kinima od 9. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


TITANIC: 25. GODIŠNJICA 3D (TITANIC: 25th ANNIVERSARY 3D)
SAD, Meksiko, 1997.
Redatelj: James Cameron
Glumci: Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Gloria Stuart, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Victor Garber, Bill Paxton
Žanr: drama, romansa
Trajanje: 195 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: 20th Century Studios/Lightstorm Entertainment/Walt Disney Studios Motion Pictures International/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://www.facebook.com/TitanicMovie, https://www.instagram.com/titanicmovie/

Najpoznatiji film redatelja Jamesa Camerona vraća se na velika platna povodom svoje 25. obljetnice u remasteriranom IMAX® 3D i 3D 4K formatu! „Titanic“ je ušao u filmsku povijest osvojivši 11 Oscara®, uključujući one za najbolji film i režiju. Nakon prvog prikazivanja 1997. godine, postao je najuspješniji film svih vremena i trenutno je treći film s najvećom zaradom u svijetu.

Priča o potonuću luksuznog prekooceanskog broda promoviranog kao „nepotopivog“ obišla je cijeli svijet u rekordno kratkom roku, a mnogi se filmski kritičari slažu kako je „Titanic“ još uvijek „najveći film ikad snimljen“.

U ovoj fiktivnoj priči smještenoj u sjeni stvarne tragedije potonuća možda najpoznatijeg broda u povijesti, glume Leonardo DiCaprio kao Jack Dawson i Kate Winslet kao Rose DeWitt Bukater, pripadnici potpuno različitih slojeva društva koji se zaljube u trenutku dok brod putuje prema svojoj propasti.

U kinima od 9. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u Real D 3D i u „CineStar“ ARENA IMAX 3D (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u Real D 3D (www.cineplexx.hr)


POSLIJE SUNCA (AFTERSUN)
Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, 2022.
Redateljica: Charlotte Wells
Glumci: Paul Mescal, Frankie Corio, Celia Rowlson-Hall
Žanr: drama
Trajanje: 102 minute
Producentske tvrtke/Distributer: A24/MCF Film Hrvatska

U produkciji dobitnika prestižne nagrade „Oscar“ Barryja Jenkinsa („Moonlight“) scenaristički i redateljski prvijenac britanske filmašice Charlotte Wells jedan je od najhvaljenijih i najboljih filmova godine koji je na popularnoj internetskoj stranici RottenTomatoes skupio preko 95% pozitivnih ocjena filmske struke.

U ne glamuroznom resortu za odmor u Turskoj, 11-godišnja Sophie provodi vrijeme sa svojim dražesnim ocem Calumom (Paul Mescal). Kako se vrijeme njezinog ulaska u adolescenciju uvelike nazire na horizontu, Sophie jedva da je svjesna problema u kojima se nalazi Calum, a koje on od nje skriva. Dvadeset godina kasnije, Sophie se s nježnošću prisjeća posljednjeg praznika koji su proveli zajedno, a upravo to prisjećanje postat će snažan i srce parajući portret njihovog odnosa dok ona, istovremeno, pokušava shvatiti oca kojeg je poznavala s muškarcem kojeg nije. Film „Poslije sunca“ velik je i emocijama nabijen filmski prvijenac mlade Charlotte Wells koji je osvojio posebnu nagradu žirija na Filmskom festivalu u Cannesu.

U kinima od 9. veljače


ANT-MAN I WASP: KVANTUMANIJA (ANT MAN AND THE WASP: QUANTUMANIA)
SAD, 2023.
Redatelj: Peyton Reed
Glumci: Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Kathryn Newton, Jonathan Majors
Žanr: akcija, avantura, komedija
Trajanje: 125 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Marvel Studios/Truenorth Productions/Walt Disney Pictures/Walt Disney Studios Motion Pictures International/Blitz Film & Video Distribution
Službena web stranica: https://movieweb.com/ant-man-3-official-marvel-paul-rudd-director-peyton-reed/

Svjedočite početku nove dinastije.

Partneri superjunaci Scott Lang i Hope Van Dyne vraćaju se kako bi nastavili uzbudljive pustolovine kao Ant-Man i Wasp. Scott Lang i Hope Van Dyne, zajedno s Hopeinim roditeljima Hankom Pymom (Michael Douglas) i Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), te Scottovom kćeri Cassie Lang, istražuju Kvantno carstvo u kojem komuniciraju s neobičnim stvorenjima i upuštaju se u avanturu koja nadilazi granice onoga što su mislili da je moguće.

U kinima od 16. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i u „CineStar“ ARENA IMAX 3D i 4DX 3D (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)


ŠTO LJUBAV IMA S TIM? (WHAT'S LOVE GOT DO WITH IT?)
Ujedinjeno Kraljevstvo, 2020.
Redatelj: Shekhar Kapur
Glumci: Lily James, Shazad Latif, Shabana Azmi, Emma Thompson
Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 108 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Instinct Productions/CanalPlus/Working Title Films/Blitz Film & Video Distribution

Od producenata filmova „Dnevnik Bridget Jones“ i „Zapravo ljubav“.

Kako u današnjem svijetu pronaći trajnu ljubav? Duhovito i emocijama nabijeno ljubavno pismo svijetu u kojem živimo dolazi od producenata hitova „Dnevnik Bridget Jones“ i „Zapravo ljubav“.

Za Zoe, redateljicu dokumentaraca i ovisnicu o aplikacijama za upoznavanje, svajpanje udesno samo je donijelo beskonačan niz krivih odabira, na užas njezine ekscentrične majke Cath (Emma Thompson). Za Zoeina susjeda i prijatelja iz djetinjstva Kaza (Shazad Latif) odgovor na pitanje kako pronaći pravu ljubav je krajnje jednostavan: treba slijediti primjer svojih roditelja i odlučiti se za dogovoreni (ili „potpomognuti“) brak s bistrom i lijepom nevjestom iz Pakistana. Dok Zoe snima njegovo putovanje od Londona do Lahorea kako bi se oženio za djevojku koju su odabrali njegovi roditelji, počinje se pitati ima li što naučiti iz duboko drukčijeg pristupa pronalaženju ljubavi.

U kinima od 16. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


CARSTVO SVJETLOSTI (EMPIRE OF LIGHT)
Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, 2022.
Redatelj: Sam Mendes
Glumci: Olivia Colman, Micheal Ward, Monica Dolan, Tom Brooke, Tanya Moodie, Hannah Onslow, Crystal Clarke, Toby Jones, Colin Firth
Žanr: drama, romansa
Trajanje: 113 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Neal Street Productions/Searchlight Pictures/Walt Disney Studios Motion Pictures International/Blitz Film & Video Distribution

Od Oscarom nagrađenog redatelja filmova „Skyfall“ i „1917“ dolazi dirljiva romantična drama sa zvjezdanom glumačkom postavom koju predvode Olivia Colman, Colin Firth, Micheal Ward, Tom Brooke i Toby Jones.

Radnja filma smještena je u i oko staroga kina u engleskom obalnom gradu ranih 1980-ih. Film prati Hilary (Olivia Colman), upraviteljicu kina koja se bori sa svojim mentalnim zdravljem, i Stephena (Micheal Ward), novog zaposlenika koji čezne za bijegom iz ovog provincijskog grada u kojem se svakodnevno suočava s nedaćama. I Hilary i Stephen pronalaze osjećaj pripadnosti kroz svoj neobičan i nježan odnos te iskuse iscjeljujuću moć glazbe, kina i ljubavi.

U kinima od 23. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


P'ASTANIAN I TRI NJUŠKETIRA (DOGTANIAN AND THE THREE MUSKEHOUNDS)
Sinkroniziran na hrvatski
Španjolska, 2021.
Redatelj: Toni Garcia
Žanr: animirani, obiteljski
Trajanje: 88 minuta
Distributer: Charades/Apolo Films/Cosmos-Maya/Blitz Film & Video Distribution

Svi za jednoga, jedan za sve!

Temeljena na slavnom romanu „Tri mušketira“ i smještena u 17. stoljeće, ova nevjerojatna animirana avantura prati mladog štenca P’Astaniana koji putuje u velebni Pariz i nada se da će ispuniti svoj san da postane jedan od slavnih zaštitnika kralja.

P’Astanian je mladi mačevalac koji sanja pridružiti se legendarnim Njušketirima. Nakon što je dokazao svoje vještine i stekao njihovo povjerenje, on i Njušketiri moraju obraniti kralja od tajne zavjere zlog kardinala koji želi preuzeti vlast. Budući da nitko drugi ne može spasiti situaciju, P’Astanian i njegovi novostečeni prijatelji, talentirani mačevaoci, kreću u avanturu kako bi bili spasili kralja i oslobodili regiju.

U kinima od 23. veljače, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)


NEMIR (UNRUEH / UNREST)
Švicarska, 2022.
Redatelj: Cyril Schäublin
Glumci: Clara Gostynski, Aleksej Evstratov
Žanr: drama, povijesni
Trajanje: 93 minute
Producentske tvrtke/Distributer: Filmcoopi Zürich/Discovery Film & Video Distribution

Unrueh (njem. nemir) naziv je za balansni kotačić koji regulira osnovne mehanizme sata i time posljedično odr(a)žava iluziju vremena, konstrukt koji revno asistira industrijama pri uspostavi kontrole i pritiska. S druge, pak, strane, nemiri iz filma Cyrila Schäublina, nagrađenog na Berlinaleu 2022. godine, odnose se na rastuću plimu anarhosindikalističkog pokreta u švicarskoj dolini Saint-Imier 1870-ih i 1880-ih. Tamo, u tvornici za izradu satova, grupa radnika (mahom žena) izložena je novim načinima organiziranja novca, vremena i rada po principu koji će desetljećima nakon postati poznat kao fordizam. Tlačena novim poretkom, mlada radnica Josephine priključuje se revoluciji gdje upoznaje kartografa Pjotra Kropotkina (lik temeljen na poznatom ruskom intelektualcu) i s njim pokušava promijeniti novonastali režim. Njihov odnos postaje odraz šire slike, one koja prikazuje Zapadnu Europu na rubu preobrazbe, kako sije klice radničkih i feminističkih pokreta koji će procvasti u nadolazećem stoljeću.

Nagrade i festivali:
- Nagrada za režiju u sekciji „Encounters“, Berlin International Film Festival 2022
- Nagrada FIPRESCI, Viennale 2022
- Nagrada „Tiantian“, Beijing International Film Festival 2022.

U kinima od 23. veljače


OSAM PLANINA (THE EIGHT MOUNTAINS / LE OTTO MONTAGNE)
Italija, Belgija, Francuska, 2022.
Redatelji: Felix van Groeningen, Charlotte Vandermeersch
Glumci: Luca Marinelli, Alessandro Borghi, Lupo Barbiero
Žanr: drama
Trajanje: 147 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: Vision Distribution/MCF Film Hrvatska

Snimljen prema glasovitom istoimenom bestseleru koji je u Hrvatskoj objavila „Fraktura“, „Osam planina“ priča je o prijateljstvu. O djeci koja postaju muškarci koji pokušavaju ne ići stopama svojih očeva, ali koji se, kroz obrate i životne odluke, uvijek nekako vrate kući. Pietro je dječak iz grada, Bruno je posljednje dijete zaboravljenog planinskog sela. Tijekom godina Bruno ostaje vjeran svojoj planini, dok je Pietro taj koji stalno dolazi i odlazi. Njihovi ih susreti upoznaju s ljubavima i gubitcima, konstantno ih podsjećaju na njihovo podrijetlo, razotkrivaju njihove sudbine sve dok obojica ne otkriju što to znači biti doživotni prijatelj.

U kinima od 23. veljače


SVE U ISTO VRIJEME (EVERYTHING EVERYWHERE ALL AT ONCE)
SAD, 2022.
Redatelji: Dan Kwan, Daniel Scheinert
Glumci: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis
Žanr: akcija, avantura, komedija
Trajanje: 139 minuta
Producentske tvrtke/Distributer: A24/MCF Film Hrvatska
Službena web stranica: https://a24films.com/films/everything-everywhere-all-at-once

Dok se njezina praonica rublja nalazi na rubu propasti, a njezin brak sa slabašnim suprugom Weymondom pred raspadom, prezaposlena Evelyn Wang bori se kako zna i umije izaći na kraj sa svim problemima što, također, uključuje i lošu vezu s njezinim ocem Gong Gongom prepunim predrasuda, i Joy, njezinom kćerkom. I kao da sredovječna kriza nije dovoljna, Evelyn upravo danas mora otići na neugodan sastanak s Deirdre, otrcano odjevenom poreznom revizoricom. No, Evelyn se usred sastanka potpuno neočekivano pronađe u svijetu multiverzuma i istraživanja paralelnih stvarnosti. Hoće li se prepustiti? Koliko, uopće, ima zvijezda u univerzumu? Koliko različitih života? Može li umorna Evelyn dokučiti neukrotivu silu mogućnosti, iskoristiti svoje novootkrivene moći i uspjeti spriječiti zli entitet koji prijeti uništiti bezbrojne slojeve nevidljivog svijeta?

Šest nominacija za nagradu „Zlatni globus“ 2023. godine uključujući one za najbolji film (mjuzikl/komedija) i režiju
Preko 140 različitih nagrada i priznanja diljem svijeta
Preko 95% pozitivnih ocjena filmske kritike

*u ovome tekstu navedeni su samo oni filmovi koje su kontaktirani hrvatski distributeri i kino-prikazivači potvrdili za prikazivanje u tekućem mjesecu

Tagovi: kino premijere u veljači, Arsen Oremović, Colin Farrell, Tom Hanks, Salma Hayek
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE