GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koncert Simple Mindsa prebačen za 6. srpnja sljedeće godine

Koncert Simple Mindsa prebačen za 6. srpnja sljedeće godine
ODGODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.05.2020 / 11:18
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Novi termin zagrebačkog koncerta rock grupe Simple Minds prebačen je za sljedeće ljeto, a na Šalati će predvođeni Jimom Kerrom nastupiti 6. srpnja, najavili su u četvrtak organizatori.

"Sedam godina nakon što su rasprodali Malu dvoranu Doma sportova škotski rock velikani vraćaju se u Zagreb obilježiti četiri desetljeća rada koncertom '40 Years Of Hits' koji će sadržavati apsolutno sve najvažnije pjesme iz prebogatog opusa", priopćili su iz LAA-a.

Koncert legendarne grupe koji se trebao se održati 7. srpnja, prebačen je u novi termin. Organizatori poručuju da sve ulazanice kupljene za ovogodišnji nastup vrijede za koncert sljedeće godine. Oni kojima datum neće odgovarati mogu ostvariti povrat novca na mjestu gdje je ulaznica kupljenja od 1. lipnja do 12. srpnja 2020.

Grupa Simple Minds posjetit će Zagreb u sklopu svjetske turneje, a kao uvod u obljetničku akciju grupa je objavila dva izdanja; koncertni album 'Live In The City Of Angels' i kompilaciju '40: The Best Of 1979 – 2019'.

Live izdanje snimano je na sjevernoameričkoj turneji, dok je kolekcija hitova dosad najdetaljniji i najiscrpniji pregled fascinantne karijere jednog od najvećih otočkih bendova i uključuje 40 pjesama.

Među njima su hitovi 'Don’t You (Forget About Me)', 'Alive & Kicking', 'Belfast Child', 'Mandela Day', 'Promised You A Miracle', 'Glittering Prize', 'Waterfront', 'Sanctify Yourself', 'New Gold Dream (81, 82, 83, 84)', 'War Babies' te nova pjesma, obrada King Creosoteove 'For One Night Only'.

"Sve njih uživo će čuti i naša publika 6. Srpnja iduće godine na omiljenom stadionu Šalata", poručuju iz LAA-a.

Tagovi: Simple Minds, Los Angeles Agency
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE