GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kylie Minogue i Jason Donovan ponovo zajedno u Susjedima

Kylie Minogue i Jason Donovan ponovo zajedno u Susjedima
LEGENDARNI PAR
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2022 / 08:12
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Kylie Minogue i Jason Donovan vraćaju se u australsku sapunicu "Susjedi", objavili su producenti u nedjelju.

Obje australske zvijezde pokrenule su svoje karijere u dugovječnoj sapunici koja će se idući mjesec prestati emitirati nakon 37 godina. Minogue i Donovan pristali su se pojaviti u završnoj epizodi.

Produkcijska kuća Freemantle sapunicu je pokušala 'udomiti' u Britaniji, gdje desetljećima ima kultnu sljedbu, nakon što je Channel 5 objavio da je više neće emitirati. Nije im to, međutim, pošlo za rukom.

Prije nego što su postali globalno popularni, Minogue i Donovan glumili su televizijski par u popularnoj sapunici i tajno bili par i u stvarnom životu. Ta je romanca završila kad je Kylie upoznala pjevača INXS-a Michaela Hutchencea.

"Oduševljeni samo su Jason i Kylie pristali igrati posebnu ulogu u finalu serije", objavio je izvršni producent serije Jason Herbison.

"Scott i Charlene (likovi koje su igrali Donovan i Minogue) najpoznatiji su par 'Susjeda' i završetak ne bi bio isti bez njih", dodao je.

"Bilo je to emotivno iskustvo za njih, za nas i siguran sam da će biti za naše gledatelje".

U 'Susjedima', sapunicu uz kojoj su odrasli naraštaji Australaca i Britanaca, karijere su počeli i filmske superzvijezde Margot Robbie i Russell Crowe.

Tagovi: Kylie Minogue, Jason Donovan, Susjedi
PROČITAJ I OVO
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
BOGATSTVO
Paul McCartney postao prvi britanski glazbeni milijarder
LONDON - Paul McCartney, koji je svoju glazbenu karijeru započeo s Beatlesima, postao je prvi britanski glazbenik koji je postao milijarder, prema listi bogataša Sunday Timesa.
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu
NAPAD
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu

NEW YORK - Holivudska zvijezda Steve Buscemi prošlog je tjedna u srijedu šetao ulicama New Yorka kada ga je prolaznik iznenada udario šakom u lice.

Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
JAZZ
Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
ČAKOVEC - To se doista i dogodilo – u fantastičnoj atmosferi, u prepunoj dvorani Centra za kulturu u Čakovcu - glazbena ikona, veliki američki trubač Chris Botti održao je koncert o kojem će se još danima govoriti.
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
FESTIVALI
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
CANNES - U Cannesu počinje 77. filmski festival. Može se očekivati puno blještavila i glamura, međunarodnih zvijezda, mnoge filmske vrhunce - a možda čak i štrajk filmskih radnika.
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
IN MEMORIAM
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
ZAGREB - Danas je u 84. godini života preminuo enfant terrible hrvatske suvremene glazbe, Silvio Foretić. Jedinstveni umjetnik čiji su znatiželja, hrabrost i talent pomicali granice i širili vidike ostalima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE