GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Liburnia Jazz Festival od 8. do 10. srpnja

Liburnia Jazz Festival od 8. do 10. srpnja
JAZZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.06.2021 / 09:19
Autor: SEEbiz
OPATIJA – Ovogodišnji, 21. Liburnia Jazz Festival će od 8. do 10. srpnja u Opatiji ponuditi 12 koncerata, a festival će otvoriti nastup Tamare Obrovac i Transhistria originala, najavili su u četvrtak organizatori festivala.

Festival će na velikoj sceni Ljetne pozornice otvoriti Tamara Obrovac i Transhistria original – jedna od njenih najstarijih glazbenih formacija, s kojom je ta glazbenica dodatno produbila svoj skladateljski izričaj.

Posjetitelji će moći nazočiti dixieland paradi Puhačkog orkestra Lovran, koji će ih dopratiti do Ljetne pozornice.

Tijekom festivala, na Ljetnoj pozornici će nastupiti Big Band RTV Slovenije, s praizvedbom najnovije produkcije. Big Band je za svoj ovogodišnji ciklus odabrao glazbu Elvisa Stanića, koju je obradio aranžer Aleš Avbelj. Big Bandu će se pridružiti i članovi Elvis Stanić Groupa.

Na opatijskoj tržnici zasvirat će Love Rich Trio – skupina liburnijskih glazbenika okupljenih oko Hammond orguljaša Karla Lovrića.

Ispred Umjetničkog paviljona "Juraj Šporer" nastupit će Spart Jazz Group uz vodstvo kvarnerskog gitarista Spartaca Črnjarića, a na Slatini trio Jed Becker's Group.

I zvuci bossa nove, tanga i jazz evergreena uz Mystic Rose Ensemble čut će se ispred Umjetničkog paviljona "Juraj Šporer", a Robert Mikuljan predstavit će se na Slatini jazz skladbama i recentnim autorskim djelima.

Na Slatini će nastupiti i mEmenTo, s repertoaraom fuzije popa, soula, jazza i funka.

Festival završava u subotu, 10. srpnja na Jazz Boatu - plovidbom opatijskom rivijerom uz zvukove gitare Spartaca Črnjarića.

Tagovi: Liburnia Jazz Festival, Spart Jazz Group, Love Rich Trio, Big Band RTV Slovenije, Tamara Obrovac
PROČITAJ I OVO
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
Preminuo Roberto Cavalli
IN MEMORIAM
Preminuo Roberto Cavalli
MILANO - Slavni talijanski modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je danas u 83. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE