GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lorde 18. lipnja 2022. u Šibeniku

Lorde 18. lipnja 2022. u Šibeniku
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.06.2021 / 07:53
Autor: SEEbiz / H
ŠIBENIK - Jedna od najvećih pop zvijezda novije generacije, novozelanđanka hrvatskih korijena Lorde, premijerno će nastupiti u ovom dijelu Europe i to na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila 18. lipnja iduće godine.

Na ekskluzivnom koncertu sa svega 1050 ulaznica u prodaji, Lorde će podsjetiti na neke od svojih mega hitova s prva dva albuma, ali i predstaviti novo studijsko izdanje "Solar Power".

Rekordna slušanost

Višestruka dobitnica Grammyja i jedna od najmlađih izvođačica koja je osvojila međunarodne ljestvice, punim imenom se zove Ella Marija Lani Yelich-O’Connor. Rođena je na Novom Zelandu, majka joj je dalmatinskih korijena, a sama Lorde posjeduje dvostruko državljanstvo.

Otkada se pojavila na sceni kao 16-godišnjakinja 2013., s tada najvećim hitom godine "Royals", Lorde pomiče granice alter popa i uspijeva ostati na vrhu igrajući konstantno po svojim pravilima. Trenutno broji 12 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, kao i 10 milijardi streamanja. Nenametljivo je postala glas cijele generacije sa svojim debijem "Pure Heroine", album je prodan u trostrukoj platinastoj nakladi, osvojio dva Grammyja, singl "Royals" postigao je rekordnu slušanost, a Lorde je postala najmlađa izvođačica, i jedina s Novog Zelanda, koja je zasjela na prvo mjesto Billboardove ljestvice sto najboljih od 1987. godine.

Magazin Time ju je proglasio jednom od najutjecajnijih tinejdžerica na svijetu. Drugi album "Melodrama" debitirao je na prvom mjestu Billboardova ljestvice 200 albuma, zasjeo je na prva mjesta albuma u 45 zemalja i osvojio Grammy nominaciju za album godine.

Ekskluzivne pozornice

Dugoočekivani povratak diskografskoj aktivnosti najavljen je uz singl "Solar Power" s istoimenog albuma koji izlazi 20. kolovoza, a pjesma je odmah po izlasku dobila pohvale kritike i publike, zasjela na prvo mjesto Spotify globalne i US ljestvice izdanja, te je u samo prvih pet dana od objave već imala 30 milijuna streamanja i označena je kao trending diljem svijeta.

Na turneju Lorde odlazi na mjesta koja osobno bira i želi posjetiti te uglavnom na najbolje koncertne pozornice svijeta. Tako se naša šibenska tvrđava našla na popisu u društvu legendarnih koncertnih destinacija poput Radio City Music Halla u New Yorku, Shrine Auditoriuma u LA-u, Roundhousea u Londonu ili Castello di Villafranca u Veroni.

Ulaznice u prodaju idu od petka, 25. lipnja, u 10 sati po cijeni od 330 kn. Dostupno ih je svega 1050, a po narudžbi je moguće kupiti maksimalno četiri ulaznice. Ulaznice su dostupne kroz sustav Eventim, njihova fizička prodajna mjesta i online na eventim.hr.

Tagovi: Lorde, Šibenik, Novi Zeland, Šibenik, šibenska tvrđava
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE