GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Marilyna Mansona nakon optužbi za zlostavljanje napustio i menadžer

Marilyna Mansona nakon optužbi za zlostavljanje napustio i menadžer
BRODOLOM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.02.2021 / 22:11
Autor: SEEbiz / Klix.ba
LOS ANGELES - Nedugo nakon što je američka glumica Evan Rachel Wood optužila Marilyna Mansona za zlostavljanje, pjevača je napustio i njegov dugogodišnji menadžer Tony Ciulla, piše Variety.

Ciullina odluka da napusti Mansona stiže nekoliko dana nakon što je njegova izdavačka kuća prekinula suradnju s pjevačem. Osim toga, Manson je izbačen i iz serija "American Gods" i "Creepshow".

Ciulla i Manson surađuju od 1996. godine. Iako je ostao uz muzičara kroz brojne probleme u karijeri, Ciulla je nakon optužbi za zlostavljanje odlučio prekinuti dugogodišnju suradnju.

Nakon što je Wood istupila i ispričala kako ju je pjevač zlostavljao tokom tri godine njihove veze, još nekoliko žena odlučilo je ispričati svoja negativna iskustva s Mansonom.

"Posjetila sam Mansonovu kuću kada sam bila tinejdžerica. Dok smo obilazili prostorije pokazao nam je jednu od soba i nazvao je 'prostorijom za silovanje'. Pomislila sam kako je u pitanju djetinjast smisao za humor. Tada sam prestala biti njegova obožavateljica", napisala je Phoebe Bridgers na Twitteru.

Bridgers je dodala kako je uvjerena da su Ciulla i Mansonova izdavačka kuća znali za zlostavljanja, ali nisu željeli reagirati na vrijeme.

Foto: Getty Images

Tagovi: Marilyn Manson, Evan Rachel Wood, Phoebe Bridgers, Tony Ciulla, seksualno zlostavljanje
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE