GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maštovita inicijativa bečkih hotelijera

Maštovita inicijativa bečkih hotelijera
SJAJNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.06.2020 / 16:21
Autor: SEEbiz
BEČ - U sklopu nove inicijative bečki hoteli svoje vrtne atrije pretvaraju u koncertne pozornice, a hotelske sobe u lože.

Tako su bečki hoteli „Zeitgeist Vienna” i „Stadthalle” proteklog vikenda svoje zelene vrtne atrije pretvorili u koncertne pozornice, a hotelske sobe s pogledom na njih u privatne lože.

Na taj način Bečanke i Bečani mogu ponovo uživati u glazbenim izvedbama uživo i to iz udobnosti sobe, a hotelijeri i izvođači surađuju na obostranu korist. Uz najam sobe za ovu glazbenu večer hoteli nude i mogućnost noćenja s doručkom, a gostima na raspolaganju stoji i posluga u sobu.

Na prvoj ovakvoj večeri u hotelu „Stadthalle” 30. svibnja nastupio je poznati austrijski trubač Thomas Gansch sa svojim bendom, a najavljeno je održavanje još četiri koncerta renomiranih austrijskih izvođača i glazbenika u lipnju.

Istog su dana gosti hotela „Zeitgeist Vienna” mogli uživati u izvedbi dviju opernih pjevačica u pratnji nekoliko glazbenika, a na programu su, između ostalog, bile kompozicije Mozarta i Straussa. Ovaj koncert klasične glazbe rasprodan je u svega tri dana pa iz hotela najavljuju kako namjeravaju nastaviti s tom inicijativom, a u planu je uključivanje glazbenika raznih žanrova.

Tagovi: bečki hotelijeri, Beč, turizam u Beču, Thomas Gansch, koncerti, Zeitgeist Vienna, Stadthalle
PROČITAJ I OVO
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE