GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Michael Caine demantira odlazak u mirovinu

Michael Caine demantira odlazak u mirovinu
DEMANTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.10.2021 / 10:48
Autor: SEEbiz / tportal
LONDON - Legendarni glumac, Sir Michael Caine dao je intervjuu za BBC Radio 5, a neke njegove izjave bile su krivo protumačene te su mnogi zaključili kako se u svojoj 88. godini povlači iz glume. Međutim, glumac je objavom na Twitteru svima jasno dao do znanja: 'Još uvijek ne idem u mirovinu'.

Iako su mnogi posumnjali, Michael Cain još uvijek ne razmišlja o odlasku u mirovinu. 'Nisam otišao u mirovinu i to ne zna puno ljudi,' napisao je na svom Twitter profilu 88-godišnji glumac, samo dan nakon intervjua za BBC Radio 5 prilikom kojeg je izjavio da će 'Best Sellers' biti njegov posljednji film.

'Pomalo smiješno, no pokazalo se kako je to moja posljednja uloga, zaista,' rekao je u intervjuu britanski glumac o filmu iz 2021. godine, dodajući kako nije radio 'dvije godine' i te da ima 'problem s kralježnicom' zbog kojeg otežano hoda. Kako piše Page Six, voditelj Simon Mayo upitao je dvostrukog dobitnika Oscara kako bi potvrdio da će mu 'Best Sellers' biti posljednji film.

'Mislim da bi mogao biti, da…Mislim, nije bilo drugih ponuda, očito, dvije godine jer nitko nije snimao filmove koje ja želim snimati, ali i ja imam 88 godina', rekao je Caine te dodao: 'Nije baš da scenarija s glavnim glumcem koji ima 88 godina ima izobilju, znate.' U intervjuu je spomenuo svoje memoare koje je objavljivao posljednjih nekoliko godina - The Elephant In Hollywood 2010. i Blowing The Bloody Doors Off 2018. 'Napisao sam i knjigu, odnosno par knjiga koje su objavljene i bile su uspješne pa sada nisam glumac, ja sam pisac, 'rekao je. Dodao je da mu se sviđa književni način života jer kao 'glumac morate ustati u pola šest ujutro i otići u studio'. 'Kao pisac možete početi pisati ne izlazeći iz kreveta,' izjavio je šaljivo Caine.

Mnogima je to bilo dovoljno da zaključe da Cain odlazi u mirovinu, međutim legendarnom glumcu to ne pada na pamet.

Osim objave na Twitter, glumac je za Variety rekao: 'Što se tiče odlaska u mirovinu, proveo sam više od 50 godina ustajući u 6 sati ujutro radi snimanja filmova i ne namjeravam se riješiti budilice!' Također je navedeno kako Caine 'pregledava dva scenarija' kao potencijalne buduće projekte.

Osim toga, Caine je prije svega dva mjeseca za Variety progovorio o izbjegavanju umirovljenja. 'Nikad se nisam povukao. Mislim, imam 88 godina - ljudi mi ne kucaju na vrata pokušavajući mi dati scenarij. Ali povremeno se pojave uloge', rekao je tada. Caine se i intervjuu osvrnu

Tagovi: Michael Caine, mirovina
PROČITAJ I OVO
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE