GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mplus postao novi glavni sponzor i partner HNK

Mplus postao novi glavni sponzor i partner HNK
BIZNIS I KULTURA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.12.2022 / 17:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na konferenciji za medije u foyeru Hrvatskoga narodnog kazališta u Zagrebu intendantica doc.dr.sc. Iva Hraste Sočo predstavila je novog glavnog sponzora i partnera središnje nacionalne kazališne kuće – tvrtku Mplus, vodećeg europskog pružatelja BPTO usluga za outsourcing poslovnih i tehnoloških procesa.

Tako će HNK u Zagrebu uz pomoć resursa, znanja i iskustva uspješne domaće kompanije unaprijediti svoj odnos s publikom u cilju još većeg zadovoljstva, bržih informacija i obavijesti te kvalitetnije usluge.

„Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i Mplus dijele zajedničke vrijednosti. U HNK u Zagrebu uz hrvatske umjetnike djeluju i strani umjetnici pa se može reći da ima međunarodni ansambl u kojem su okupljeni kreativci i iznimne osobe iz cijelog svijeta, na isti način na koji Mplus svojim međunarodnim i raznolikim timom pokriva potrebe svojih korisnika na pedeset osam tržišta. I zagrebački HNK i Mplus dokaz su da je moguće postići regionalni i međunarodni ugled djelovanjem iz Zagreba, stoga se Mplus pokazao kao najbolji izbor za naše potrebe“, istaknula je Iva Hraste Sočo.

„Mplus u svom je pristupu pokazao kako je istinski filantrop 21. stoljeća. Sukladno tomu, ovdje nije riječ o običnom sponzorstvu, već o donošenju znanja i tehnologije Mplusa u segmentu korisničkog iskustva da bi HNK u Zagrebu osuvremenio svoj odnos prema publici“, govori intendantica zagrebačkog HNK.

Zahvaljujući svom novom glavnom sponzoru i partneru, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu modernizirat će i unaprijediti svoje usluge, što će doprinijeti postizanju kvalitetnijeg korisničkog iskustva i pozitivno utjecati na zadovoljstvo pretplatnika i gledatelja. Ukupna vrijednost partnerstva iznosi pola milijuna kuna.

„U skladu s našim vrijednostima koje unosimo u svakodnevno poslovanje, želimo podržati razvoj kulture te dati svoj doprinos zajednici. Ulaganjem sredstava, te implementacijom modernih tehnologija u poslovanje kazališta, od uvođenja novih komunikacijskih kanala do profesionalne korisničke podrške doprinijet ćemo približavanju HNK u Zagrebu svima, a pogotovo mlađoj publici koja želi bržu i lakšu dostupnost informacijama u svakom trenutku. Naravno, tu je i značajan financijski doprinos s naše strane kao dio ovog partnerstva.“, govori Darko Horvat, predsjednik Uprave Mplusa.

Inovativnim poslovnim modelom Mplus je u zadnjih pet godina ostvario značajan rast te proširio svoje poslovanje na tržišta zapadne Europe pružajući usluge vodećim globalnim kompanijama. Tvrtka Mplus osnovana je u Hrvatskoj 2007. Uspješno integrira dinamične industrije kontaktnog centra, informacijskih tehnologija i usluge zapošljavanja s ciljem rješavanja globalnih izazova u području korisničke podrške.
„Cilj nam je svojim znanjem i resursima pomoći drugim organizacijama u Republici Hrvatskoj, posebice umjetničkim i kulturnim. U predstojećem razdoblju želimo tehnološki unaprijediti središnje hrvatsko kazalište i svojim rješenjima i ulaganjima u razvoj približiti kvalitetu sadržaja zagrebačkog HNK europskim i svjetskim standardima“, naglasio je Darko Horvat.

Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu ovom se odlukom približilo brojnim europskim i svjetskim kazalištima koja godinama njeguju ovakav odnos s korporativnim tvrtkama s ciljem ulaganja u što kvalitetnije kazališne produkcije, bogatijeg repertoara te boljeg odnosa s publikom.

Tagovi: Mplus grupa, Hrvatsko narodno kazalište, Stipe Orešković, Iva Hraste Sočo, Darko Horvat
PROČITAJ I OVO
Predavanje i predstavljanje knjige Damira Demonje u četvrtak u Francuskom institutu
NAJAVE
Predavanje i predstavljanje knjige Damira Demonje u četvrtak u Francuskom institutu
ZAGREB - U četvrtak 23. ožujka u 17.30 u Francuskom institutu na rasporedu je predavanje i predstavljanje knjige Damira Demonje „La joie de Paris: Radost Pariza – Riznica umjetnosti“, autora dr. sc. Damira Demonje.
Bruce Willis proslavio rođendan, supruga objavila dirljivu poruku
ROĐENDAN
Bruce Willis proslavio rođendan, supruga objavila dirljivu poruku
LOS ANGELES - Kako je Bruce Willis u nedjelju napunio 68 godina, njegova supruga Emma Heming obilježila je taj dan iskrenom porukom o brizi za nekoga tko živi s frontotemporalnom demencijom.
Djed
PRAZNINA (3)
Djed
Djed je već u ranoj mladosti imao svoj svijet. I nije taj svijet bio besprijekoran, ništa bolji od tvog ili mog, ali bio je njegov. Neću zaboraviti koliko je Djed strahovao od jedinica u školi.
Preminula književnica Dubravka Ugrešić
IN MEMORIAM
Preminula književnica Dubravka Ugrešić

ZAGREB - Preminula je Dubravka Ugrešić, jedna od najistaknutijih europskih esejistica i spisateljica.

Drago Diklić dobitnik je ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos Zagrebačkom festivalu
PRIZNANJA
Drago Diklić dobitnik je ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos Zagrebačkom festivalu
ZAGREB - Drago Diklić dobitnik je ovogodišnjeg priznanja za poseban doprinos Zagrebačkom festivalu. Nagrada će mu biti uručena u danas, a u subotu, 18. ožujka održat će veliki koncert u Tvornici kulture pod nazivom "Moj prijatelj Ivo Robić".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE