GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Muzej Iluzija otvorenjem najnovije lokacije u Rimu nastavlja globalnu ekspanziju

Muzej Iluzija otvorenjem najnovije lokacije u Rimu nastavlja globalnu ekspanziju
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.11.2022 / 09:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Priča koja stoji iza originalnog koncepta krenula je 2015. iz Zagreba, a 38. otvorenjem se Muzej Iluzija bliži ostvarenju cilja od 100 lokacija do kraja 2026. godine

Da je jezik zabave univerzalan ne prestaje dokazivati Muzej Iluzija koji je prošlog tjedna u Rimu otvorio novu, 38. lokaciju u svijetu. Od sada će lokalci i turisti na adresi Via Merulana 17 moći istražiti preko 50 fascinantnih eksponata koji će posjetiteljima približiti nevjerojatan svijet iluzija.

Novi Muzej Iluzija zauzima površinu od 465 m2 i nalazi se na atraktivnoj lokaciji u centru Rima. Većinu izloženih eksponata osmislili su stručnjaci u odjelu za istraživanje i razvoj hrvatske kompanije Metamorfoza, koja upravlja Muzejima Iluzija diljem svijeta.

Otvorenje Muzeja Iluzija u Rimu omogućit će posjetiteljima još jedne metropole da kroz fascinantne izloške upoznaju svijet iluzija i dožive nezaboravno iskustvo za sve dobne skupine. Osim što naši eksponati zbunjuju osjetila i potiču maštu posjetitelja, oni imaju i edukativnu funkciju. Učenje kroz zabavu temelj je našeg originalnog koncepta, a još jednim otvorenjem potvrdili smo da je on odlično prihvaćen na globalnoj razini i približili se cilju od 100 muzeja do kraja 2026. godine. – rekao je Teo Širola, Predsjednik Muzeja Iluzija.

U ovoj zagrebačkoj kompaniji trenutno je zaposleno preko 40 stručnjaka u područjima arhitekture, građevine, dizajna, marketinga, prodaje, financija i menadžmenta. Tim je u posljednjih godinu dana peterostruko narastao, te se nastavlja širiti. Do kraja 2026. godine planiraju otvoriti ukupno 100 Muzeja Iluzija globalno, a trenutno rade i na otvaranju vlastitih muzeja, kojima će upravljati direktno Metamorfoza. Otvaranje prvog takvog muzeja je planirano sljedeći mjesec u SAD-u, a trenutno ih je moguće pronaći na atraktivnim svjetskim lokacijama poput New Yorka, Dubaija, Pariza, Beča, Madrida, Istanbula i mnogih drugih.

Tagovi: Muzej Iluzija, Rim Teo Širola
PROČITAJ I OVO
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE