GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Netflix otkazao seriju koju je osmislila Meghan Markle

Netflix otkazao seriju koju je osmislila Meghan Markle
ŠTEDNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.05.2022 / 07:19
Autor: SEEbiz
SAN FRANCISCO - Netflix je otkazao razvoj animirane serije “Pearl” koju je kreirala Meghan, vojvotkinja od Sussexa, što je označilo najnovije poteze uštede nakon što je tvrtka izvijestila o razočaravajućem prvom tromjesečju.

Otkazivanje je dio strateških odluka koje Netflix donosi oko animiranih serija, rekla je kompanija za CNBC. “Pearl”, koji je najavljen prošle godine, jedan je od nekoliko projekata od kojih treba odustati.

Strimer je rekao da će nastaviti rad s Archewell Productions vojvode i vojvotkinje od Sussexa na brojnim projektima. Produkcijska kuća potpisala je višegodišnji ugovor s Netflixom 2020. za snimanje dokumentarnih filmova, dokumentarnih filmova, igranih filmova, scenarističkih emisija i programa za djecu.

Netflix se suočio s pritiskom jer sve više konkurenata ulazi u prostor i bori se za vrijeme korisnika. Time je tvrtka potrošila milijarde na svoj sadržaj.

U posljednjem tromjesečju, tvrtka je izvijestila o svom prvom padu plaćenih korisnika u više od desetljeća i upozorila na predstojeće probleme. Financijski direktor Netflixa Spencer Neumann rekao je da tvrtka "povlači" dio svoje potrošnje na filmove i TV emisije kako bi pomogla rast prihoda.

Otkazivanje "Pearla" dolazi nakon što je Netflix navodno otpustio neotkriveni broj zaposlenika na svojoj zabavnoj stranici.

Tagovi: Netflix, Meghan Markle
PROČITAJ I OVO
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE