GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Niz atraktivnih filmskih naslova na Ljetnoj pozornici Tuškanac

Niz atraktivnih filmskih naslova na Ljetnoj pozornici Tuškanac
PROGRAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.07.2020 / 11:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Srpanjski program na Ljetnoj pozornici Tuškanac otvara Subversive Film Festival, koji će se 1. srpnja predstaviti filmom Mamac, nagrađivanom dramom Marka Jenkina o odnosu turizma i tradicije u engleskom ribarskom gradiću.

Dan kasnije, 2. srpnja, na rasporedu je predstavljanje prozne zbirke Fafarikul Đurđice Čilić u izdanju i organizaciji izdavačke kuće Disput, a 3. srpnja ugostit ćemo premijeru dokumentarnog filma Višnje Skorin, Da je meni ono što mi nije, o životu glazbenice Sandre Jurak, u organizaciji produkcijske kuće Restart.

Datumi 8. i 9. srpnja rezervirani su za Festival mediteranskog filma Split, koji će se zagrebačkoj publici predstaviti dva naslova iz svoje ovogodišnje selekcije, nakon čega slijedi Fantastic Zagreb Film Festival, koji će od 9. do 19. srpnja zagrebačkoj publici ponuditi izbor suvremenog i klasičnog žanrovskog filma, posebno onog iz domene znanstvene fantastike, fantastike, strave i trilera.

Od 22. do 26. srpnja na Pozornici će gostovati i Hrvatski filmski savez, koji će prikazati i neke od najatraktivnijih naslova iz svojih Filmskih programa, a mjesec ćemo zaključiti s gostovanjima dvije popularne filmske manifestacije: Zagreb Film Festivalom, koji je na rasporedu između 28. i 30. srpnja, te Motovun Film Festivalom, koji je na rasporedu između 31. srpnja i 3. kolovoza.

U kolovozu očekujemo „Film u šumi“, poseban program popularnih, festivalskih i kinotečnih naslova među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

Tagovi: Ljetna pozornica Tuškanac, Đurđica Čilić, Subversive Film Festival, Festival mediteranskog filma Split, Sandra Jurak, Fantastic Film Festival
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE