GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Obitelj Alaina Delona zabrinuta za njegovo zdravlje

Obitelj Alaina Delona zabrinuta za njegovo zdravlje
ZABRINUTOST
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.01.2024 / 14:49
Autor: SEEbiz
PARIZ - Ikona francuskog filma teško prihvaća svoje krhko zdravstveno stanje, rekao je njegov sin u intervjuu objavljenom u četvrtak, otkrivajući i novi raskol u obitelji oko skrbi za bolesnu legendu

Zabrinutost za Delonovo zdravlje porasla je nakon što je obitelj objavila fotografiju božićne večere na kojoj glumac, koji se zadnjih godina rijetko viđa u javnosti, izgleda mršav i slab.

Alain Delon (88) 'više ne može podnijeti da sebe vidi tako oslabjelog', rekao je njegov sin Anthony za tjednik Paris Match. Slavni francuski glumac 'iznimno je šokiran medijskim ispadom koji je orkestrirao njegov sin Anthony' i podnijet će tužbu protiv njega, objavio je glumčev odvjetnik nakon tog intervjua.

Delon je doživio teški moždani udar u srpnju 2019. i sada rijetko napušta svoje imanje u Douchyju u francuskoj regiji Loire. 'Ne govori puno, umara ga ili ga nervira kada ga tjeramo da ponavlja, jer mu glas više nije uvijek jasan ili čujan', rekao je Anthony Delon u intervjuu.

Postoje 'veliki rizici' da je ovo 'njegov posljednji Božić', dodao je. Već je postojala zabrinutost za dobrobit Alaina Delona nakon što je njegovo troje djece prošle godine podnijelo tužbu protiv Hiromi Rollin, njegove bivše pomoćnice s kojom je živio, optužujući je za uznemiravanje i prijeteće ponašanje.

Anthony Delon također je podnio drugu tužbu optužujući Rollin za nasilje i pokušaj izoliranja oca. Rollin, koja je u srpnju deložirana iz glumčeve kuće, pisala je tužiteljima kako bi osporila optužbe protiv nje, a također je podnijela i vlastitu tužbu.

Tagovi: Delon, Alain Delon
PROČITAJ I OVO
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE