GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Organizatori: Sea Star festival ide dalje prema planu

Organizatori: Sea Star festival ide dalje prema planu
FESTIVALI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.03.2020 / 16:07
Autor: SEEbiz
UMAG - Četvrti Sea Star Festival održat će se po planu i u skladu s objavljenim programom 22. i 23. svibnja u umaškoj laguni Stella Maris, priopćili su u četvrtak organizatori iz EXIT tima.

Takva je odluka donijeta na temelju očekivane normalizacije stanja s epidemijom koronavirusa, a EXIT tim nastavlja intenzivno pratiti situaciju u Hrvatskoj i upute dobivene od nadležnih organa.

"U Kini je s toplijim vremenom došlo do drastičnog pada broja novih slučajeva za 99 posto, a prema mišljenju epidemiologa, isto se očekuje i u Europi, kako bude rastao broj toplih i sunčanih dana, koji su ključni za zaustavljanje virusa", stoji u priopćenju organizatora.

"Zbog svega toga se očekuje da će se stanje u Hrvatskoj i Europi vratiti u normalu puno prije Sea Stara, tako da smo uvjereni da će umaški biser na spektakularan način označiti početak turističke sezone", dodaje se.

Novo izdanje Star Festivala ugostit će velika glazbena imena kao što su Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv, Umek, Vojko V, Kuku$, z++, Klinac, Farrago, Insolate, Tijana T i mnoga atraktivna regionalna i internacionalna imena. Uz glavne dane, 22. i 23. svibnja, festivalski program bit će "podebljan" Welcome Partyjem 21. svibnja, te Closing Partyjem 24. svibnja.

Tagovi: Sea Star festival, koronavirus, Cypress Hill, Amelie Lens, Meduza, Dubioza Kolektiv
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE