GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Outlook i Dimensions festivali odgođeni za ljeto 2021. godine

Outlook i Dimensions festivali odgođeni za ljeto 2021. godine
ODGODA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.05.2020 / 20:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zbog pandemije koronavirusa Outlook i Dimensions festivali neće se održati ovoga ljeta već su odgođeni za iduću godinu - Outlook će se održati od 29. srpnja do 2. kolovoza, a Dimensions festival od 12. do 16. kolovoza 2021. u The Garden Resortu u Tisnom, izvijestili je u petak organizatori.

Odluke Vlade kojima se definiraju epidemiološke mjere i ograničenja sa ciljem sprječavanja i zaštite od širenja bolesti COVID-19 podrazumijevaju zabranu javnih događanja i okupljanja, bez jasnog datuma do kada će to trajati, uz najave europskih vlada o zabrani javnih okupljanja u sljedećim mjesecima i međunarodnih zabrana putovanja koje su na snazi, navode organizatori u priopćenju.

"Zaista smo tužni zbog činjenice da se Outlook i Dimensions festivali neće održati ove godine, to je prvi put u 13 godina da se Outlook neće održati u Hrvatskoj. Iako je ovo tužna i frustrirajuća odluka, naša je odgovornost osigurati sigurnost svih uključenih u događaje i smatramo sigurnost lokalnog stanovništva našom glavnom zadaćom", rekao je Noah Ball, direktor Outlook i Dimensions festivala.

Svjesni smo kako će biti puno gorućih pitanja, ali molimo sve kupce ulaznica za strpljenje u idućim tjednima dok se pregrupiramo i objedinimo sve potrebne informacije. Potom ćemo kontaktirati sve putem e-maila. Ako ste rezervirali smještaj putem The Gardena, njihov tim za smještaj će vam se uskoro javiti, poručuje organizacijski tim festivala.

Outlook i Dimensions, festivali bass glazbe i soundsystem kulture, ovoga su se ljeta trebali po 13. put održati u Hrvatskoj, Outlook Origins od 30. srpnja do 4. kolovoza, a Dimensions festival od 13. do 18. kolovoza, ali na novoj lokaciji festivala - u Tisnom.

Glavni festivalski program trebao se održati u The Garden Resortu u Tisnom, koncerti otvorenja na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku, a after partiji u Barbarella’s diskoteci u Pirovcu.

Tagovi: Outlook festival, Dimensions festival, The Garden Resort, Tvrđava Sv. Mihovila, koronavirus u Hrvatskoj, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
REKORDI
Taylor Swift nastavlja rušiti rekorde
LOS ANGELES - Pop megazvijezda Taylor Swift nalazi se na prvom mjestu glazbene ljestvice sa svojim albumom "The Tortured Poets Department", objavio je Billboard, dodajući da je tijekom prvog tjedna od objavljivanja prodan 1,91 milijun primjeraka tradicionalnih albuma, među kojima 859 tisuća vinilnih ploča, što je rekordna prodaja u modernom dobu.
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
USPJESI
Uspon njemačkog filma na međunarodnoj sceni
BERLIN - Njemački film sada je na dobrom putu, kažu glumica Alexandra Maria Lara i redatelj Florian Gallenberger.
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PRIVOĐENJE
Depardieu je priveden zbog seksualnog napada
PARIZ - Francuski glumac Gerard Depardieu (75) uhićen je pod optužbom za seksualne napade koji su se dogodili 2014. na snimanju filma Le Magicien et les Siamois Jean-Pierrea Mockyja i 2021. na snimanju filma Volets verts Jeana Beckera.
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
U KINIMA U SVIBNJU
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
Koje ćemo kino premijere gledati u svibnju? (VIDEO)
ZAGREB - Za mjesec svibanj hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su šesnaest premijernih filmova.
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
SALON
U Meštrovićevom paviljonu svečano otvoren 37. salon mladih
ZAGREB - Na ceremoniji održanoj ispred Meštrovićevog paviljona, u četvrtak je otvoren 37. salon mladih uz prigodne govore Ivane Andabake, ravnateljice HDLU-a, Tomislava Buntaka, predsjednika HDLU-a, Lovre Japundžića, kustosa centralne izložbe Salona Pao sat u bunar, Lore Rajčić i Ivane Završki, kustosica izložbe Situacija koja se otvara 22. svibnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE