GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ovo su filmske premijere koje možete gledati u ožujku u hrvatskim kinima

Ovo su filmske premijere koje možete gledati u ožujku u hrvatskim kinima
U KINIMA U OŽUJKU
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2020 / 20:21
Autor: Damir Demonja
ZAGREB - Za mjesec ožujak hrvatski distributeri i kino-prikazivači pripremili su petnaest premijernih filmova.

Slijedom početka prikazivanja, radi se o ovim filmovima. „Brahms: Dječak II“, s Katie Holmes u glavnoj ulozi, nastavak je nevjerojatne priče o dječaku-lutki koja je šokirala svijet. „Izvan igre“ priča je o bivšoj košarkaškoj zvijezdi, u izvedbi „Oskarovca“ Bena Afflecka, koja se bori s ovisnošću o alkoholu.

Najnoviji crtić studija „Pixar“ i „Disney“ „Naprijed“, sinkroniziran na hrvatski, avantura je dvojice vilenjaka u izmišljenom svijetu. „Emma“ je romansa nastala prema istoimenom romanu Jane Austin, koju u filmu tumači Anya Taylor-Joy („Podvojen“, „Glass“). Nagrađivani i hvaljeni film „Portret djevojke u plamenu“ intimna je i dirljiva povijesna drama s nagrađivanom Adèle Haenel u jednoj od glavnih uloga. „Oproštaj“ je hvaljena drama temeljena na stvarnoj laži u kojoj je glavnu ulogu ostvarila Awkwafina. Dave Bautista glavni je junak akcijske komedije „Otkrila sam špijuna“.

Vin Diesel tumači glavnu ulogu u akcijskom trileru „Bloodshot“ snimljenom prema istoimenom bestseler stripu. Roman Polanski redatelj je hvaljenog i nagrađivanog filma „Časnik i špijun“ s Jeanom Dujardinom i Louiseom Garrelom. Posve nova bajka s neočekivanim obratom o tome kako spasiti bajkovito kraljevstvo i čarobne cipele je crtić „Crvencipelica i sedam patuljaka“, sinkroniziran na hrvatski. „Doušnik“ je uzbudljiv kriminalistički triler temeljen na istoimenom romanu nagrađivanog novinara i bivšeg kriminalca. „Mjesto tišine 2“ nastavak je istoimenog hita iz 2018. godine, i ovoga puta u režiji Johna Krasinskog, s Emily Blunt u glavnoj ulozi. „Mulan“ je novi potencijalni Disneyjev hit, igrana verzija omiljenog crtića iz 1998. godine.

Inspirativna ljubavna priča o vjeri u Krista ispričana je u dirljivoj melodrami „Još uvijek vjerujem“, o kršćanskoj glazbenoj zvijezdi Jeremyju Campu i njegovom ljubavnom putovanju i gubitku. „Oskarovka“ Rosamund Pike tumači lik Marie Curie proslavljene dvostruke dobitnice Nobelove nagrade u dojmljivoj biografskoj drami „Radioaktivna“ redateljice Marjane Satrapi. Kako je već uobičajeno, moguće su promjene datuma prikazivanja najavljenih filmova ili prikazivanje novih, nenajavljenih.


*u ovome tekstu navedeni su samo oni filmovi koje su kontaktirani hrvatski distributeri i kino-prikazivači potvrdili za prikazivanje u tekućem mjesecu

BRAHMS: DJEČAK II (BRAHMS: THE BOY II)

SAD, 2020.

Redatelji: William Brent Bell

Glumci: Katie Holmes, Christopher Convery, Owain Yeoman, Ralph Ineson

Žanr: horor, misterij, triler

Trajanje: 86 minuta

Budžet: 10 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Huyai Brothers/Lakeshore Entertainment/STX Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Nakon što se mlada obitelj, nesvjesna njezine prošlosti, useli u vilu Heelshire na zabačenom imanju, njihov sin pronalazi novog prijatelja, jezivog lutka kojeg naziva Brahms. Brahms je prilično uznemirujući lutak, kojega se morate bojati. U njemu stanuje zlo i u njegovom se domu mora igrati po njegovim pravilima!

Nastavak filma „Dječak” s Katie Holmes u glavnoj ulozi. Radi se o nevjerojatnoj priči o dječaku-lutki koja je šokirala publiku diljem svijeta. Sjajno stiliziran, sablastan, neizvjestan i prilično uznemirujući horor film, kakvog na filmskim platnima dugo nismo gledali.

U kinima od 5. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

IZVAN IGRE (THE WAY BACK)

SAD, 2020.

Redatelj: Gavin O'Connor

Glumci: Ben Affleck, Janina Gavankar, Hayes MacArthur

Žanr: drama, sportski

Trajanje: 108 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Warner Bros./Spyglass Media Group/BRON Studios/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: http://www.thewaybackmovie.net/

Jedan pokušaj za novi početak. Od redatelja filmova „Računovođa“, „Pravi igrači“ i „Ratnik“.

Jack Cunningham (Ben Affleck) bio je perspektivna sportska nada svog košarkaškog kluba, no nakon što ga je život odveo u drugom smjeru, njegove snove zamijenio je alkohol. Rastavljen, bez stalnog posla i s traumom gubitka djeteta, Jack se vraća u svoj rodni grad gdje dobije ponudu da bude košarkaški trener u svom bivšem klubu. Jack prihvaća posao i preuzima tim koji se nalazi na dnu ljestvice. Dok njegove trenerske vještine od kluba naprave pravu sportsku senzaciju, Jack sve više tone u vlastite poroke.

Slavni oskarovac Ben Affleck u ovom je filmu u ulozi bivše košarkaške zvijezde koja se bori s alkoholizmom.

U kinima od 5. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

NAPRIJED (ONWARD)

Sinkroniziran na hrvatski

SAD, 2020.

Redatelj: Dan Scanlon

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Tin Emanuel Medvešek, Jan Kerekeš, Bojana Gregorić Vejzović, Branka Cvitković, Ivica Zadro, Vinko Štefanac

Žanr: animirani, avantura, komedija, obiteljski, fantasy

Trajanje: 114 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Walt Disney Pictures/Pixar Animation Studios/Walt Disney Studios Motion Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.disneyinternational.com/, https://www.pixar.com/onward

Smješten u predgrađu izmišljenog svijeta, Disneyjev i Pixarov “Naprijed” predstavlja dvojicu tinejdžera vilenjaka koji se upuštaju u uzbudljivu misiju otkrivanja postoji li u svijetu još uvijek bar malo čarolije. Originalni film studija Pixar režirao je Dan Scanlon, a producirala Kori Rae, oni su dvojac koji nam je donio hit „Čudovišta iz ormara“.

U kinima od 5. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX 3D i Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

EMMA (EMMA)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2020.

Redatelj: Autumn de Wilde

Glumci: Anyja-Taylor Joy, Johnny Flynn, Bill Nighy, Mia Goth, Miranda Hart, Josh O'Connor, Calllum Turner, Rupert Graves

Žanr: komedija, drama

Trajanje: 125 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Working Title Films/Blueprint Pictures/Perfect World Pictures/Universal Pictures/Editus d.o.o.

Službena web stranica: https://www.focusfeatures.com/emma

Zgodna, pametna i bogata.

Emmu, glavni lik prema istoimenom romanu Jane Austen iz 1815. godine, glumi Anya Taylor-Joy, publici poznata po ulogama u filmovima „Podvojen“, „Glass“ i „Morgan“. Emma je bogata mlada žena iz uspavanog sela koja vjeruje da se neće udati, ali sigurna je da može uspjeti spojiti svoje susjede u romantičnu vezu. U filmu ostale uloge tumače Johnny Flynn, koji bi trebao bi biti njezin odabranik Knightley, Bill Nighy kao Emmin pretjerano zaštitnički otac gospodin Woodhouse i Josh O'Connor kao zamjenjivi seoski vikar, gospodin Elton.

U kinima od 5. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

PORTRET DJEVOJKE U PLAMENU (PORTRAIT DE LA JEUNE FILLE EN FEU/PORTRAIT OF A LADY ON FIRE)

Francuska, 2019.

Redateljica: Céline Sciamma

Glumci: Noémie Merlant, Adèle Haenel, Luàna Bajrami

Žanr: drama, romansa

Trajanje: 122 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Lilies Films/NEON/Discovery Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.portraitmovie.com/home/

Bretanja, Francuska, 1760. godine. Slikarica Marianne dobije zadatak naslikati vjenčani portret Héloïse, mlade djevojke koja je upravo napustila samostan. Héloïse je predodređena da se protiv svoje volje uda, a Marianne je mora naslikati bez njezinog znanja. Iz dana u dan ona ju promatra i potajno slika tijekom noći. Između dvije žene uskoro se rađa intimnost i privlačnost dok zajedno dijele Héloïseine prve i posljednje trenutke slobode, a sve dok Marianne slika portret koji će označiti kraj njihovog odnosa. Film „Portret djevojke u plamenu“ na Filmskom festivalu u Cannesu 2019. godine osvojio je nagradu za Najbolji scenarij. Redateljica i scenaristica Céline Sciamma ponovno se ujedinjuje s nagrađivanom glumicom Adèle Haenel u ovoj intimnoj i duboko dirljivoj povijesnoj drami.

U kinima od 5. ožujka

OPROŠTAJ (THE FAREWELL)

SAD, 2019.

Redateljica: Lulu Wang

Glumci: Shuzen Zhao, Awkwafina, X Mayo

Žanr: komedija, drama

Trajanje: 100 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: A24/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://a24films.com/films/the-farewell

Temeljeno na stvarnoj laži.

Obitelj koja zbog tradicionalnog kineskog vjerovanja „da ne ubija rak nego strah“, odluči zatajiti od bake da ima terminalnu bolest i da joj je preostalo svega nekoliko mjeseci života, organizira vjenčanje kako bi se posljednji put svi zajedno okupili.

„Dobre laži” koje se izgovaraju u ovoj tradicionalnoj kineskoj obitelji temelj su radnje koja se „vrti“ oko mlade i amerikanizirane Kineskinje Bill i njezine bake Nai Nai koja boluje od smrtonosnog oblika raka. Bill svojoj obitelji ne želi priznati kako se nije najbolje snašla u užurbanom New Yorku, a obitelj baki ne želi reći njezinu dijagnozu, već odluče organizirati vjenčanje kako bi se posljednji put svi zajedno okupili.

U kinima od 12. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

OTKRILA SAM ŠPIJUNA (MY SPY)

SAD, 2020.

Redatelj: Peter Segal

Glumci: Dave Bautista, Chloe Coleman, Kristen Schaal, Ken Jeong

Žanr: akcija, komedija, obiteljski

Trajanje: 99 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: MWM Studios/STX Entertainment/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: http://www.stxfilms.com/myspy/

Sve je gotovo pod kontrolom.

Film „Otkrila sam špijuna“ prati strogog CIA operativca JJ-a (Dave Bautista) koji je degradiran i poslan u tajnu misiju da zaštiti obitelj devetogodišnje djevojčice Sophie (Chloe Coleman), koja mu taj posao nikako ne olakšava. Kada Sophie otkrije skrivene kamere u svom stanu, upotrijebit će svoje vještine da locira tko ih nadzire. U zamjenu da ne otkrije tko je JJ, Sophie ga zamoli da provodi vrijeme s njom i nauči je da bude špijunka. Unatoč oklijevanju, JJ shvati da se ne može oduprijeti njezinu šarmu.

Dave Bautista, profesionalni američki hrvač, pokazat će svoje nježno lice u novom filmu redatelja Petera Segala „Otkrila sam špijuna“.

U kinima od 12. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

BLOODSHOT (BLOODSHOT)

SAD, 2020.

Redatelj: Dave Wilson

Glumci: Vin Diesel, Guy Pearce, Sam Heughan, Elza Gonzàlez

Žanr: akcija, drama, ZF

Trajanje: 110 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Sony Pictures Entertainment/Continental film

Službena web stranica: https://www.bloodshot.movie/

Biti superjunak, njemu je u krvi. Od producenata „Brzih i žestokih“. Temeljeno na bestseler stripu.

Snimljen prema istoimenom bestseler stripu, film „Bloodshot“ prati Rayja Garrisona (Vin Diesel), nedavno poginulog vojnika, kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies, uz pomoć posebne nanotehnologije, uskrsnula i učinila superjunakom. S vojskom nanotehnologije u svojim venama on postaje nezaustavljiva sila snage, jači nego ikada i s mogućnošću samoizlječivanja. Ali, kontrolirajući njegovo tijelo, korporacija je preuzela i njegov um i sjećanje. Ray više ne zna što je stvarno, a što nije, ali na misiji je da otkrije.

U kinima od 12. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX i 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

ČASNIK I ŠPIJUN (J'ACCUSE/AN OFFICER AND A SPY)

Francuska, Italija, 2019.

Redatelji: Roman Polanski

Glumci: Jean Dujardin, Louise Garrel, Emmanuelle Seigner, Gregory Gadebois

Žanr: drama, povijesni, triler

Trajanje: 132 minute

Budžet: 25,500,000 eura

Producentske tvrtke/Distributer: Gaumont/Discovery Film & Video Distribution

Službena web stranica: http://playtime.group/Film.aspx?ID=193813

Dana 5. siječnja 1895. godine mladi kapetan u usponu, Alfred Dreyfus, optužen je za špijuniranje za Njemačku i osuđen na doživotnu robiju koju će provesti u kuli na Vražjem otoku. Među svjedocima Dreyfusovog poniženja nalazi se i Georges Picquart koji je promoviran kako bi vodio vojnu protuobavještajnu jedinicu koja je Dreyfusa i optužila. Ali nakon što Picquart otkrije da nakon Dreyfusovog zatvaranja Nijemci i dalje dobivaju tajne podatke, on ulazi u opasni labirint obmana i korupcije koji ne prijeti ugroziti samo njegovu čast, već i vlastiti život…

Nagrade i nominacije:

· Srebrni Lav – velika nagrada žirija (Filmski festival u Veneciji)

· Nagrada FIPRESCI – Filmski festival u Veneciji

· 4 nominacije za nagradu Europske filmske akademije (film, režija, glumac, scenarij)

· 12 nominacija za nagradu Cesar, uključujući one za najbolji film i najbolju režiju

U kinima od 19. ožujka, u Zagrebu ekskluzivno u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr)

CRVENCIPELICA I SEDAM PATULJAKA (RED SHOES AND THE SEVEN DWARFS)

Sinkroniziran na hrvatski

Južna Koreja, 2019.

Redatelj: Sung Ho-Hong

Glasovi hrvatske sinkronizacije: Doris Pinčić Rogoznica, Marko Makovičić, Martina Tomčić

Žanr: animirani, akcija, avantura

Trajanje: 92 minute

Producentske tvrtke/Distributer: Locus Creative Studios/Next Entertainment World/Sidus/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.sonicthehedgehogmovie.com/

Posve nova bajka s neočekivanim obratom. Kako spasiti bajkovito kraljevstvo i čarobne cipele. Od kreativaca iz Disneyja i DreamWorksa.

U kinima od 19. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

DOUŠNIK (THE INFORMER)

Ujedinjeno Kraljevstvo, 2019.

Redatelj: Andrea di Stefano

Glumci: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common, Ana de Armas, Clive Owen

Žanr: kriminalistički, drama, triler

Trajanje: 113 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Batrax Entertainment/Film & TV House/GEM Entertainment/ Aviron Pictures/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: http://www.avironpictures.com/

Neprijatelje biraj mudro. Od producenata filmova „Sicario“ i „John Wick“.

Piet Koslow, reformirani kriminalac i bivši specijalac, radi za FBI kako bi se infiltrirao u krugove trgovaca drogom u New Yorku. Nakon što isporuka droge u kojoj sudjeluje krene po zlu, suočava se s najtežim zadatkom u svom životu – mora se infiltrirati u najozloglašeniji zatvor... Jedna prilika i tri sekunde da izvuče živu glavu... Hoće li biti dovoljne?

„Doušnik“ je film temeljen na istoimenom romanu nagrađivanog novinara i bivšeg kriminalca. Producenti filma poznati su po uspješnicama poput „Grad lopova“, „Sicario“ i „John Wick“.

U kinima od 19. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

MJESTO TIŠINE 2 (A QUIET PLACE PART II)

SAD, 2020.

Redatelj: John Krasinski

Glumci: Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simonds, Noah Jupe

Žanr: horor, triler

Trajanje: 98 minuta

Producentske tvrtke/Distributer: Buffalo FilmWorks/Paramount Pictures/Platinum Dunes/Sunday Night/Blitz Film & Video Distribution

Nakon što im je uništen siguran dom, Evelyn (Emily Blunt) i njezino troje djece kreću dalje u nepoznati svijet, u kojem i najmanji zvuk znači smrt. Pokušavaju pronaći druge preživjele i proširiti spoznaje kako ubiti ta stvorenja.

Nastavak nadnaravnog, napetog horor trilera Johna Krasinskog „Mjesto tišine“ iz 2018.godine.

U kinima od 19. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX i 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

MULAN (MULAN)

SAD, 2020.

Redateljica: Niki Caro

Glumci: Yifei Liu, Donnie Yen, Jet Li

Žanr: akcija, avantura, drama

Budžet: 150 milijuna US$

Producentske tvrtke/Distributer: Walt Disney Pictures/Jason T. Reed Productions/Good Fear Content/Walt Disney Motion Pictures Studios/Blitz Film & Video Distribution

Službena web stranica: https://www.disneyinternational.com/

Kada kineski car objavi dekret po kojemu jedan muškarac u svakoj obitelji mora služiti carskoj vojsci, kako bi obranili zemlju od sjevernih napadača, Hua Mulan (Yifei Liu), najstarija kćerka časnog ratnika, istupa umjesto svog bolesnog oca. Maskirajući se kao muškarac, Hua Jun prolazi iskušenja na svakom koraku svoga puta te mora naučiti iskoristiti svoju unutarnju snagu i prihvatiti svoj istinski potencijal. Na ovom epskom putovanju ona će se transformirati u časnu ratnicu i steći poštovanje zahvalne nacije, ali i ponosnog oca.

U kinima od 26. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ u 2D i Real D 3D i u „CineStar“ Arena IMAX kinu u IMAX 3D i Real D 3D 4DX (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ u 2D i Real D 3D (www.cineplexx.hr)

JOŠ UVIJEK VJERUJEM (I STILL BELIEVE)

SAD, 2020.

Redatelji: Andrew Erwin, Jon Erwin

Glumci: KJ Apa, Britt Robertson, Shania Twain, Gary Sinise

Žanr: drama, glazbeni, romansa

Producentske tvrtke/Distributer: Lionsgate/Blitz Film & Video Distribution

Jedna ljubav ti može promijeniti život. Temeljeno na inspirativnoj istinitoj priči. Od autora filma „I Can Only Imagine“.

Jeremy Camp iza sebe ima dvanaestogodišnje glazbeno iskustvo i brojna priznanja i ostvarenja, preko četiri milijuna prodanih albuma, tri nominacije za American Music Awards i nominaciju za Grammy, a nastupao je u više od trideset zemalja svijeta. Ovo je priča nastala na temelju njegove intimne ispovijesti u knjizi „I Still Believe” u kojoj je s čitateljima podijelio neka od životnih iskustava. Njegova supruga umrla je od raka kad je imao dvadeset i jednu godinu. Teški životni trenuci i patnja dio su njegovog života koji su ga oblikovali. O patnjama ne šuti, nego pokušava i drugima koji prolaze kroz slične situacije pomoći, ohrabriti ih i poručiti im da je Krist čovjekov supatnik te da razumije svaku bol koju čovjek može doživjeti.

Nadahnjujuća priča godine o kršćanskoj muzičkoj zvijezdi Jeremyju Campu i njegovom ljubavnom putovanju i gubitku.

U kinima od 26. ožujka, u Zagrebu u multipleksima „CineStar“ (www.blitz-cinestar.hr) i u multipleksu „Cineplexx“ (www.cineplexx.hr)

Tagovi: Ben Affleck, Vin Diesel, Roman Polanski, William Brent Bell, Katie Holmes, Rosamund Pike, Marie Curie
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE