GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ovo su procedure za ulazak na EXIT

Ovo su procedure za ulazak na EXIT
DETALJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.07.2021 / 11:01
Autor: SEEbiz/Danas

NOVI SAD - Festival Exit objavio je zvanične procedure za ulazak posetilaca na ovogodišnje izdanje festivala.

U saopštenju su naveli da će ulaz na Tvrđavu od 8. do 11. jula biti ograničen na one koji ili poseduju Digitalni zeleni sertifikat, što znači da su vakcinisani ili preležali kovid-19 ili na one koji imaju negativan antigenski ili PCR test.

Exit je za kupce ulaznica obezbedio besplatne brze testove u Novom Sadu, dok će oni koji ulaze sa pozivnicama te testove moći da urade u ovlašćenim laboratorijima Aqualaba, u više od 20 gradova u Srbiji, po specijalnoj ceni od svega 900 dinara.

Proces zamene vaučera za festivalske narukvice biće vremenski značajno duži i podrazumevaće više provera u odnosu na ranije godine. Zbog toga, EXIT apeluje na sve posetioce da zamenu obave od ponedeljka 5. jula do srede 7. jula. Svima koji vaučere ne zamene do četvrtka, 8. jula do 20 časova, festival ne garantuje da će moći da uđu tokom prve večeri, usled stvaranja ogromnih gužvi.

Za sve kupce vaučera i ulaznica koji će morati da rade brzi antigenski test, Exit je osigurao besplatno testiranje u Hali 1 Novosadskog sajma od srede 7. jula do nedelje 11. jula, svaki dan od 10.00 do 18.00 sati.

Strani posetioci će na zamenskim mestima za festivalske vaučere, odnosno na kapijama festivala za one s jednodnevnim ulaznicama, pokazivati dokumenta koja su koristili prilikom ulaska u Srbiju, kao što su PCR test ne stariji od 72 sata, ili potvrde da su vakcinisani.

Strani posetioci iz zemalja kojima je ulazak u Srbiju slobodan, kao što su Bosna i Hercegovina, Crna Gora ili Makedonija, moraće da urade brzi antigenski test u Novom Sadu, prema istim uslovima kao državljani Srbije.

U saopštenju se podseća da su rezultati ankete koju je EXIT nedavno sproveo među kupcima ulaznica u Srbiji pokazali su da je više od 70 odsto njih imunizovano – čak 64 odsto je primilo je vakcinu, a osam odsto preležalo kovid-19 u prethodnih šest meseci.

Ograničen kontingent ulaznica za festival 2021. godine po ceni od 7.890 dinara, uz uštedu od 30 odsto, nalazi se u prodaji najkasnije do petka, 2. jula do kraja dana, ili ranije ukoliko se količine rasprodaju.

Tagovi: EXIT, procedure za ulazak, korona virus, PCR test, antigenski test
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE