GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PipsChips&Videoclips 12. rujna u garaži MSU-a

PipsChips&Videoclips 12. rujna u garaži MSU-a
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.08.2020 / 09:57
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Grupa PipsChips&Videoclips nastupit će u subotu 12. rujna u otvorenom prostoru garaže Muzeja suvremene umjetnosti (MSU) u Zagrebu, gdje će, pred limitiranom publikom od maksimalno 700 ljudi, izvoditi svoje najveće hitove.

Kako se ističe u najavi, nakon što su zbog pandemije koronavirusa otkazali veliki nastup koji se trebao održati 11. rujna na zagrebačkoj Šalati, kraj turbulentne 2020. godine ipak neće proći bez velikog koncerta Pipsa u Zagrebu.

U subotu 12, rujna, bend će nastupiti u u otvorenom prostoru garaže MSU-a u limitiranom kapacitetu od svega 700 ulaznica, pridržavajući se svih epidemiološkim pravila.

Na ovaj izuzetni susret u izuzetnom prostoru Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere. Bit će to ujedno njihov prvi koncert u Novom Zagrebu nakon četiri godine, kada su također svirali u MSU-u, ali na njegovu krovu.

Svi kupci koji su sačuvali ulaznicu za koncert Pipsa na Šalati pomaknut na 2021. ulaznice za ovu svirku mogu kupiti po cijeni od 70 kuna. Dovoljno je da na prodajnom mjestu pokažu ulaznicu za Šalatu i dobit će popust. Ukoliko su ulaznice za Šalatu pak kupili online trebaju na mail info@eventim.hr poslati barkod, te mogu također ostvariti popust na online kupovinu ulaznica za MSU.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Garica CBD shop (Primorska 1), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Veliki zagrebački koncert grupe Pips Chips & Videoclips prebačen je s 2020. na subotu 11. rujna 2021., dok mjesto ostaje isto – stadion Šalata. Riječ je o prvom solo nastupu Pipsa na ŠRC Šalati i najvećoj koncertnoj produkciji u povijesti benda, nakon što su u prosincu 2014. rasprodali malu dvoranu Doma sportova i nastupili pred više od četiri tisuće ljudi.

Tagovi: PipsChips&Videoclips, Dubravko Ivaniš Ripper, Muzej suvremene umjetnosti
PROČITAJ I OVO
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
IN MEMORIAM
Preminuo francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff
PARIZ - Francuski pisac i ilustrator Laurent de Brunhoff preminuo je u petak u Sjedinjenim Državama u 98. godini, javlja francuska novinska agencija AFP.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE