GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Pipsi dodali još jedan koncert u dvorištu ALU

Pipsi dodali još jedan koncert u dvorištu ALU
KONCERTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.08.2021 / 07:03
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Grupa Pips,Chips&Videoclips u manje od dva tjedna rasprodala je koncert u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu zakazan za subotu, 11. rujna, te je dodan novi datum u nedjelju 12. rujna.

Na dan nesuđenog i sada već dvije godine odgađanog spektakla na Šalati, Pipsi će i ove godine ponuditi fanovima zagrebački koncert dok se čekaju bolja vremena i mogućnosti koncerta na Šalati, stoji u priopćenju.

Nakon što je koncert zakazan za subotu 11. rujna rasprodan, pridodan je još jedan koncert, koji će se održati dan kasnije, u nedjelju 12. rujna. Nakon toga neće više biti dodavanja novih koncerata.

Na susret u izuzetnom prostoru dvorišta zagrebačke Akademije likovne umjetnosti, Pipsi će donijeti dugačak set najvećih hitova iz kompletne karijere.

Koncert u dvorištu ALU donosi identičnu situaciju kao onaj u garaži MSU prošle jeseni. Svi fanovi koji čuvaju ulaznice za Šalatu ulaze u ALU s popustom. Fanovi koji žele na oba koncerta u ALU, mogu iskoristiti popust oba puta.

Broj ulaznica je limitiran, a koncert će biti održan prema svim u tom trenutku važećim mjerama i preporukama Stožera civilne zaštite.

Koncert Pipsa na Šalati prebačen je na 10. rujna 2022., a sve do sada kupljene ulaznice vrijede i za novi datum. Svi kojima novi datum ne odgovara, mogu vratiti ulaznice i ostvariti povrat novca do 11. rujna ove godine na mjestima gdje je ulaznica kupljena.

Fotografija: Barikada

Tagovi: Pips, Chips&Videoclips, Dubravko Ivaniš, Akademija likovnih umjetnosti
PROČITAJ I OVO
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
BALET
Leteći Gruzijci u Lisinskom će nastupati dva dana zaredom
ZAGREB - Nacionalni balet iz Gruzije Sukhishvili već skoro 80 godina oduševljava svijet, a u Hrvatsku stiže u travnju.
Preminula Slađana Milošević
IN MEMORIAM
Preminula Slađana Milošević
BEOGRAD - Avangardna umetnica i pevačica Aleksandra Slađana Milošević preminula je danas u 69. godini, potvrdila je FoNetu njena prijateljica Biljana Petrović.
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
JASNA PORUKA
Rebel Wilson: Sascha Baron Cohen neće zaustaviti objavljivanje moje autobiografije
ZAGREB - Rebel Wilson napisala je autobiografsku knjigu “Rebel Rising” koja će biti objavljena 2. travnja i u kojoj opisuje svoje nekonvencionalno putovanje od odrastanja u Australiji do uspjeha u Hollywoodu.
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
ODUŠEVLJENJE
Koja se oglasio prvi put nakon moždanog udara
BEOGRAD - Brojne ljubitelje ex yu rocka i novog vala oduševila je audio snimka, koja je prije nekoliko dana objavljena na Instagram stranici Kontakt konferencije koja je minulog vikenda održana u Beogradu.
Preminuo Abdulah Sidran
IN MEMORIAM
Preminuo Abdulah Sidran
SARAJEVO - Legendarni bosanskohercegovački. pjesnik, prozaik i filmski scenarist Abdulah Sidran preminuo je u 80. godini, javlja Klix.ba.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE