GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminula glumica Kelly Preston, supruga Johna Travolte

Preminula glumica Kelly Preston, supruga Johna Travolte
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.07.2020 / 08:55
Autor: SEEbiz / Index.hr
LOS ANGELES - Kelly Preston, glumica i supruga Johna Travolte, preminula je od raka dojke u 58. godini.

Travolta je na Instagramu potvrdio da mu je supruga preminula.

"Slomljena srca vam javljam da je moja prelijepa supruga Kelly izgubila dvogodišnju bitku s rakom dojke. Hrabro se borila uz ljubav i podršku mnogih", napisao je.

"Kellynu ljubav i život nikad nećemo zaboraviti. Neko vrijeme provest ću s našom djecom koja su ostala bez majke pa mi oprostite ako neko vrijeme ne čujete ništa o nama. Znajte da osjećam vašu ljubav u tjednima i mjesecima pred nama, dok pokušavamo zacijeliti naše rane", dodao je.

Glasnogovornik obitelji rekao je za magazin People: "U jutarnjim satima 12. srpnja 2020. obožavana supruga i majka Kelly Preston preminula je nakon dvogodišnje bitke s rakom dojke. Izabrala je svoju bitku voditi daleko od očiju javnosti, neko vrijeme se podvrgavala medicinskim postupcima, uz podršku najbliže obitelji i prijatelja. Bila je vedra, predivna duša puna ljubavi koja je brinula o drugima i oživljavala je sve što je dotaknula. Njena obitelj moli javnost za razumijevanje privatnosti u ovim trenucima."

Preston i Travolta u braku su bili 29 godina i imali su troje djece, 20-godišnju Ellu, devetgodišnjeg Benjamina i sina Jetta koji je preminuo 2009. godine.

Preston je rođena 13. listopada 1962. godine u Honoluluu na Havajima, a pojavila se u više od 60 filmova i serija. Među najpoznatijima je Jerry Maguire iz 1996. godine.

Kad je imala tri godine, njen biološki otac se utopio, a njena se majka kasnije udala za Petera Palzisa, koji je Preston posvojio. Odrastala je u Iraku i Australiji te studirala u Kaliforniji.

Sa 16 godina otkrio ju je modni agent te se počela baviti manekenstvom. Sredio joj je i audiciju za Plavu lagunu, no ulogu je na kraju dobila Brooke Shields. Tad je svoje prezime promijenila u Preston.

Glumila je u filmovima SpaceCamp (1986), Twins (1988), Jerry Maguire (1996) i For Love of the Game (1999). Posljednju ulogu odigrala je 2018. godine u filmu Gotti, u kojem je utjelovila ulogu Marije Gotti, supruge mafijaša Johna Gottija. Njega je glumio Travolta.

Prije udaje za Travoltu bila je u vezi s Georgeom Clooneyjem te zaručena za Charlieja Sheena, a zaruke su navodno raskinuli kad ju je upucao u ruku. Preston je 2011. u intervjuu rekla da Sheen nije pucao u nju.

Travoltu je upoznala 1987. godine, a vjenčali su se 1991. godine.

Tagovi: Kelly Preston, John Travolta, Brooke Shields, George Clooney, Charlie Sheen
PROČITAJ I OVO
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE