GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo Damir Mihanović Ćubi

  Preminuo Damir Mihanović Ćubi
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.01.2020 / 18:33
Autor: SEEbiz

SPLIT - Preminuo je glumac, pjevač i komičar Damir Mihanović Ćubi.

Iza komičara specifičnog izričaja kojeg televizijska publika pamti iz brojnih serija, emisija i showova ostala su dva odrasla sina i supruga Vernona. Zauvijek će ostati upamćen kroz svoje jedinstvene likove poput Nevena i Romana iz zabavnih serijala 'Jel me netko tražio' i 'Nad lipom 35'.

Prije manje od mjesec dana brojne Ćubijeve prijatelje potresla je vijest kako mu je pozlilo prilikom snimanja u Zagrebu da bi mu nedugo nakon toga bila dijagnosticirana zloćudna bolest, javlja Slobodna Dalmacija.

Odmah nakon postavljanja dijagnoze, liječio se u KB Sestre milosrdnice u Zagrebu, a njegovi brojni kolege i prijatelji pokrenuli su akciju prikupljanja pomoći. Posljednje dane života Ćubi je proveo u svom Splitu.

Fotografija: CROPIX

Tagovi: Damir Mihanović Ćubi
PROČITAJ I OVO
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu
NAPAD
Steve Buscemi napadnut na Manhattanu

NEW YORK - Holivudska zvijezda Steve Buscemi prošlog je tjedna u srijedu šetao ulicama New Yorka kada ga je prolaznik iznenada udario šakom u lice.

Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
JAZZ
Američki trubač Chris Botti oduševio u Čakovcu
ČAKOVEC - To se doista i dogodilo – u fantastičnoj atmosferi, u prepunoj dvorani Centra za kulturu u Čakovcu - glazbena ikona, veliki američki trubač Chris Botti održao je koncert o kojem će se još danima govoriti.
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
FESTIVALI
Cannes 2024: Glamour, filmovi, a možda i štrajk
CANNES - U Cannesu počinje 77. filmski festival. Može se očekivati puno blještavila i glamura, međunarodnih zvijezda, mnoge filmske vrhunce - a možda čak i štrajk filmskih radnika.
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
IN MEMORIAM
Preminuo skladatelj Silvio Foretić
ZAGREB - Danas je u 84. godini života preminuo enfant terrible hrvatske suvremene glazbe, Silvio Foretić. Jedinstveni umjetnik čiji su znatiželja, hrabrost i talent pomicali granice i širili vidike ostalima.
Memoari Angele Merkel izlaze u studenome
NAJAVE
Memoari Angele Merkel izlaze u studenome
BERLIN - Memoari dugogodišnje njemačke kancelarke Angele Merkel bit će objavljeni krajem studenog, gotovo tri godine nakon što je sišla s vlasti, najavio je izdavač u ponedjeljak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE