GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo glumac Willie Garson

Preminuo glumac Willie Garson
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.09.2021 / 10:15
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Willie Garson glumio je u brojnim filmovima, uključujući ‘Beskrajan dan’, ‘Svi su ludi za Mary’, ‘Being John Malkovich’, te serijama ‘Njujorški plavci’, ‘White Collar’, ‘Hawaii Five-0’, no najzapamćeniji je ostao po ulozi Stanforda Blatcha u seriji i filmovima ‘Seks i grad’.

Nakon vijesti da je preminuo 21. rujna nakon kratke i teške bolesti, od njega se na društvenim mrežama opraštaju kolege:

‘Nisam mogao imati boljeg TV partnera. Preplavljen sam tugom. Prerano je otišao. Bio si dar od bogova, dragi Willie. Počivaj… Volim te’, napisao je njegov ‘televizijski suprug’ Mario Cantone koji je u seriji ‘Sex i grad’ glumio Anthonyja.

Svoju tugu podijelila je i je Garsonova kolegica Cynthia Nixon, te izrazila sućut njegovom sinu Nathenu, kojeg je Garson posvojio 2009.: ‘Tako duboko, duboko žalim što smo izgubili Willieja Garsona. Svi smo ga voljeli i obožavali raditi s njim. Bio je beskrajno zabavan na ekranu i u stvarnom životu. Bio je izvor svjetlosti, prijateljstva i poznavatelj showbusinessa. Uvijek je bio vrhunski profesionalac. Moja sućut njegovom sinu Nathenu. Nathen, nadam se da znaš koliko te volio i koliko je bio ponosan biti tvoj otac.’

Nathen od oca na Instagramu oprostio fotografijama iz obiteljskog albuma i riječima: ‘Jako te volim, tata. Počivaj u miru i tako mi je drago da si dijelio sve svoje avanture sa mnom i da si tako puno postigao. Ponosan sam na tebe. Uvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da na ovu avanturu odeš sam. Uvijek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego ćeš ikada znati i drago mi je da sada možeš biti na miru. Bio si najzabavnija i najpametnija osoba koju sam upoznao. Nikad neću izgubiti ni zaboraviti ljubav koju si mi dao.’

Tagovi: Willie Garson, Seks i grad
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE