GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo glumac Willie Garson

Preminuo glumac Willie Garson
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.09.2021 / 10:15
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Willie Garson glumio je u brojnim filmovima, uključujući ‘Beskrajan dan’, ‘Svi su ludi za Mary’, ‘Being John Malkovich’, te serijama ‘Njujorški plavci’, ‘White Collar’, ‘Hawaii Five-0’, no najzapamćeniji je ostao po ulozi Stanforda Blatcha u seriji i filmovima ‘Seks i grad’.

Nakon vijesti da je preminuo 21. rujna nakon kratke i teške bolesti, od njega se na društvenim mrežama opraštaju kolege:

‘Nisam mogao imati boljeg TV partnera. Preplavljen sam tugom. Prerano je otišao. Bio si dar od bogova, dragi Willie. Počivaj… Volim te’, napisao je njegov ‘televizijski suprug’ Mario Cantone koji je u seriji ‘Sex i grad’ glumio Anthonyja.

Svoju tugu podijelila je i je Garsonova kolegica Cynthia Nixon, te izrazila sućut njegovom sinu Nathenu, kojeg je Garson posvojio 2009.: ‘Tako duboko, duboko žalim što smo izgubili Willieja Garsona. Svi smo ga voljeli i obožavali raditi s njim. Bio je beskrajno zabavan na ekranu i u stvarnom životu. Bio je izvor svjetlosti, prijateljstva i poznavatelj showbusinessa. Uvijek je bio vrhunski profesionalac. Moja sućut njegovom sinu Nathenu. Nathen, nadam se da znaš koliko te volio i koliko je bio ponosan biti tvoj otac.’

Nathen od oca na Instagramu oprostio fotografijama iz obiteljskog albuma i riječima: ‘Jako te volim, tata. Počivaj u miru i tako mi je drago da si dijelio sve svoje avanture sa mnom i da si tako puno postigao. Ponosan sam na tebe. Uvijek ću te voljeti, ali mislim da je vrijeme da na ovu avanturu odeš sam. Uvijek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego ćeš ikada znati i drago mi je da sada možeš biti na miru. Bio si najzabavnija i najpametnija osoba koju sam upoznao. Nikad neću izgubiti ni zaboraviti ljubav koju si mi dao.’

Tagovi: Willie Garson, Seks i grad
PROČITAJ I OVO
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
EPILOG
Weinsteinu poništena presuda za spolno zlostavljanje
NEW YORK - Žalbeni sud New Yorka poništio je u četvrtak presudu bivšem holivudskom producentu Harveyju Weinsteinu zbog spolnog zlostavljanja 2020., slučaja koji je doveo do pokreta #MeToo.
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
TEATAR
Anđeo od leda premijerno u ZKM-u
ZAGREB - Predstava "Anđeo od leda" Arpada Schillinga u ZKM-u će biti premijerno prikazana u petak, 26. travnja. Reprizne izvedbe na rasporedu su 27. i 28. travnja.
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
OTKRIĆA
Bebek: Razgovarao sam s Bregovićem, ali nismo se dogovorili
ZAGREB - Željko Bebek se na društvenim mrežama prisjetio rada u grupi Bijelo dugme te otkrio da se nedavno sastao s Goranom Bregovićem kako bi pregovarao o novoj turneji. Nažalost, to se neće dogoditi.
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
IN MEMORIAM
Preminuo poznati zagrebački umjetnik Ivan Roca
ZAGREB - Ivan Roca, poznati redatelj spotova iz devedesetih, a koji se 2004. godine počeo baviti bioterapijom, preminuo je u ranim pedesetima. Potvrdio je to njegov prijatelj Ivan Salečić.
Otvara se Venecijanski bijenale
DOGAĐAJI
Otvara se Venecijanski bijenale
VENECIJA - Međunarodna izložba vizualnih umjetnosti Venecijanski bijenale službeno se u subotu otvara za posjetitelje.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE