GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Preminuo je američki reper i glumac DMX

Preminuo je američki reper i glumac DMX
IN MEMORIAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2021 / 20:37
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Američki reper i glumac Earl Simmons, poznat po umjetničkom imenu DMX ili Dark Man X, umro je u petak u 50. godini nakon srčanog udara uslijed, kako se nagađa, predoziranja, objavio je u petak časopis People.

“U dobokoj žalosti javljamo da je naš voljeni DMX, pravim imenom Earl Simmons, preminuo danas u svojoj pedesetoj godini u bolnici White Plains uz svoju obitelj, nakon što je posljednjih dana uz pomoć aparata održavan na životu, stoji u objavi njegove obitelji koju prenosi People.

Karijera poznatog repera bila je obilježena sukobima sa zakon, a služio je i zatvorsku kaznu.

Odrastao u New Yorku, DMX je 1992. potpisao ugovor s diskografskom kućom Columbia Records te je surađivao sa slavnim reperima poput Jay-Za, Ja Rulea i LL Cool J-a.

Glumio je i u filmovima poput “Romeo mora umrijeti” i “Od kolijevke pa do groba”. Njegovi najveći hitovi pjesme su poput “Party Up (Up In Here)” ili “X Gon’ Give It to Ya”.

DMX je prije šest dana kolabirao u svom domu te je u kritičnom stanju dovezen u bolnicu u New Yorku gdje je stavljen na aparate za održavanje života. Prilikom prijema u bolnicu liječnici su utvrdili izostanak moždane aktivnosti.

Billboard i portal TMZ koji prenosi vijesti o slavnima iz glazbenih i glumačkih krugova su objavili da je predoziranje bilo uzrok srčanog udara.

DMX od djetinjstva pati od astme, a ranije je bio hospitaliziran zbog drugih zdravstvenih problema, kao i zbog ovisnosti o cracku.

Tagovi: reper DMX, Earl Simmons, Columbia Records, Jay-Z, LL Cool J, Dark Man X
PROČITAJ I OVO
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
NAJAVE
Stereosonic Music Festival u lipnju u Areni Zagreb
ZAGREB - Zagreb sredinom lipnja postaje epicentar na karti najvećih svjetskih glazbenih dogadjanja. U periodu od 14. do 15. lipnja zagrebačka Arena će biti domaćin Stereosonica, velikog svjetskog festivala elektronske glazbe.
Sutra počinje 21. ZagrebDox
FESTIVALI
Sutra počinje 21. ZagrebDox
ZAGREB - Projekt kojeg je prije dva desetljeća pokrenula skupina dokumentarnih entuzijasta na čelu s Nenadom Puhovskim, a koji je do danas posjetilo 350 000 posjetitelja otvorit će film iz programa Happy Dox, Nasmijana Gruzija.
Preminuo Roberto Cavalli
IN MEMORIAM
Preminuo Roberto Cavalli
MILANO - Slavni talijanski modni dizajner Roberto Cavalli preminuo je danas u 83. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE