GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Presnimka Red Taylor Swift osvojila American Music Award

Presnimka Red Taylor Swift osvojila American Music Award
USPJESI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.11.2022 / 08:16
Autor: SEEbiz / H
LOS ANGELES - Taylor Swift je za svoj ponovno snimljeni album "Red" iz 2012. osvojila trofej za pop album u nedjelju na American Music Awards, najvećoj svjetskoj ceremoniji za koju su glasovali obožavatelji.

Posljednjih godina Swift je snimala nove verzije albuma iz svoje prošlosti nakon spora s bivšom diskografskom kućom.


"Ne mogu vam reći koliko mi znače moji presnimljeni albumi, ali nikada nisam očekivala niti pretpostavljala da će vama išta značiti", rekla je Swift primajući nagradu. "Ne mogu vam dovoljno zahvaliti što brinete o ovom albumu."

Swift je također odnijela glavnu nagradu večeri u utrci za izvođača godine, za koju se natjecala s velikim imenima, uključujući Beyonce, Harryja Stylesa, The Weeknda, Drakea i Adele.

Dove Cameron, bivša glumica Disney Channela koja je ove godine dosegla Billboardovu ljestvicu s pop singlom "Boyfriend", osvojila je trofej za najboljeg novog izvođača.

Machine Gun Kelly proglašen je omiljenim rock izvođačem.

Tagovi: Taylor Swift, American Music Award
PROČITAJ I OVO
Scorsese priprema film o Sinatri
PROJEKTI
Scorsese priprema film o Sinatri
LOS ANGELES - Nakon što je prošle godine imao deset nominacija za Oscara, Martin Scorsese ima dva nova projekta u pripremi, od kojih je jedan biografski film o Franku Sinatri.
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper
KONCERTI
Kraftwerk najavljuje koncert u Dresdenskoj operi Semper

BERLIN - Legendarni njemački elektro-pop bend Kraftwerk održat će svoj jedini ovogodišnji koncert u Njemačkoj u baroknoj opernoj kući Semper u istočnom gradu Dresdenu 14. rujna.
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
FILMOVI
Premijera filma Marka Šantića Zbudi me
ZAGREB - Nakon svjetske premijere na filmskom festivalu Black Nights u Tallinnu (PÖFF), te projekcijama na raznim svjetskim festivalima u Trstu, Haagu, Beogradu, Sopotu, Wisbadenu, Arrasu i drugdje, dugometražni igrani film redatelja Marka Šantića i koscenarista Marka Šantića, Gorana Vojnovića i Sare Hribar ZBUDI ME od 25. travnja stiže u kina diljem zemlje.
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
FRANŠIZA
Muzej iluzija otvoren i u Kopenhagenu i najveći je dosad
KOPENHAGEN - Muzej iluzija, originalni hrvatski brend koji danas postoji na već više od pedeset lokacija diljem svijeta, otvoren je i u popularnoj ulici Strøget u samom centru Kopenhagena, kao dosad najveći privatni europski muzej te globalno prepoznate franšize.
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
STAVOVI
Banović: Ne vjerujem Matanićevom kajanju
ZAGREB - "Nemoguće da nisu znali, svi su znali, svi koji su uključeni direktno u ta snimanja, produkcije.. To je znakovito, tko se od njega sad ograđuje i kako."
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE